اکبر نصرتی اظهار کرد: سه کلاهبردار اینترنتی با ذخیره اطلاعات ۲۵۰۰ کارت بانکی در رایانه، اقدام به برداشت غیر مجاز پنج میلیارد ریالی از حساب این افراد کرده بودند که توسط پلیس فتای استان دستگیر شدند.

وی افزود: پس از دریافت شکایت یکی از شهروندان درارومیه مبنی بر برداشت غیر مجاز اینترنتی به مبلغ ۱۸۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال از حسابش، بررسی موضوع در دستور کار پلیس فتای آذربایجان‌غربی قرار گرفت.

رئیس پلیس فتای آذربایجان‌غربی به دستگیری این افراد در استان دیگر اشاره و خاطرنشان کرد: با به کارگیری شگرد‌های تخصصی کارشناسان پلیس، موفق به شناسایی این افراد در شهر تهران شده و پس از طرح ریزی عمیلیاتی و اخذ دستور قضایی در یک عملیات غافلگیرانه سه متهم شناسایی و دستگیر شدند.

وی با اشاره به نحوه کلاهبرداری این افراد تصریح کرد: این افراد با روش‌های، اقدام به ایجاد درگاه جعل کرده و با ذخیره سازی اطلاعات سوژه‌های خود نسبت به خالی کردن وجوه موجود در کارت‌های بانکی کاربران اقدام می‌کردند.

نصرتی اظهار کرد: از محل اختفای دستگیرشدگان تا کنون ۸۵۰ میلیون ریال وجه نقد و مقادیر زیادی گوشی تلفن همراه و نیز قولنامه‌های خرید ملک و خودرو کشف و ضبط شده است.

رئیس پلیس فتای آذربایجان‌غربی به وظایف پلیس فتا اشاره کرد و افزود: پلیس فتا در بحث ماموریت‌های پیش‌بینی، پیشگیری، مقابله و تعقیب مجرمان با همکاری سیستم قضایی و سازمان‌های ذیربط انجام وظیفه می‌کند و پیشگیری از جرایم فضای مجازی از اولویت‌های پلیس فتا در آذربایجان غربی است.

وی ادامه داد: بیشترین پرونده‌های جرایم سایبری آذربایجان‌غربی مربوط به برداشت غیرمجاز بانکی و اقتصادی است و باید در این رابطه تلاش‌های زیادی صورت گیرد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.