درمان رایگان بیماران تلاسمی از طریق درآمدهای مالیاتی
رکنا: نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت سیزدهم برای ساماندهی درآمدهای مالیاتی اقدام به درمان رایگان بیماران تلاسمی از محل کسب همین منابع درآمدی مالیاتی کرد.
![درمان رایگان بیماران تلاسمی از طریق درآمدهای مالیاتی](https://cdn.rokna.net/thumbnail/PY1JO9aamNba/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cE6OoV5pBHMqvtfuJ1_NwVg,,/%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%A6%D9%85+%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7%D8%AA%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا از لرستان؛ هادی هاشمی نیا نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اصلاحات رخ داده در سیستم مالیات ستانی و میزان تغییر جهت این سیستم به سمت عدالت مالیاتی و همچنین نحوه هزینه کرد عادلانه این مالیات ها در دستور کار قرار گرفته است گفت: دولت سیزدهم تلاش کرد که فراریان مالیاتی را شناسایی و از این افراد مالیات دقیق و متناسب با درآمدشان را اخذ کند چرا که این سیستم مالیاتی باعث شده بود که عده ی زیادی که عمدتا هم قشر مرفه و با درآمدهای بالا بودند مالیاتی نپردازند و در مقابل عده ی کثیری از اقشار کم درآمد در اسرع وقت درآمد خود را پرداخت کنند.
وی در ادامه بیان کرد: قانون مالیات بر عایدی سرمایه و سایر قوانین مالیاتی نیز در کشور باید اصلاح شود تا قشر آسیب پذیر و و طبقه متوسط بتوانند از خدمات ناشی از وصول این درآمدهای مالیاتی منتفع شوند و این قوانین مالیاتی به آنها فشاری وارد نکند.
نماینده مردم خرم آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از مهمترین نتایج این اخذ مالیات عادلانه این بود که درآمدهای مالیاتی افزایش پیدا کرد و نحوه هزینه کرد این درآمدها نیز اصلاح شد و در این خصوص شفاف سازی هایی برای مردم انجام پذیرفت تا به این وسیله مردم بدانند که مالیات پرداختی آنها صرف چه اموری می شود.
-
خودزنی شهاب حسینی / من درپیتی ام نه بردپیت ! + فیلم
ارسال نظر