معرفی بازیگران سریال یاغی +  عکس ها و حواشی زندگی خصوصی شان

پارسا پیروزفر، علی شادمان، طناز طباطبایی، امیر جعفری، فرهاد اصلانی، (با حضور افتخاری) نیکی کریمی، آبان عسکری، مهدی حسینی‌نیا، مه‌لقا باقری، عباس جمشیدی‌فر، جواد خواجوی، ناهید مسلمی، امیرضا دلاوری، بهرام ابراهیمی، نادر شهسواری، هادی دیباجی

(با معرفی) الیکا ناصری، محمد صابری، توفیق حیدری، سامان مهکویه، افشین حسن‌لو، حسن همتی، شهاب کرلو، محمد مطهری‌پور، سعید شریف، عباس ایمانی، علی محمد حسام‌فر، پگاه سعیدی، لادن ژاو‌ه‌وند‌، هوشنگ قوانلو، صفر محمدی، امیر مقیمی، مائده تقوایی، مهرداد خانی، نیلوفر شهفری و…

فیلمانه سریال یاغی را پدرام پور امیری، حسین دوماری و محمد کارت نوشته که در شنای پروانه هم با هم همکاری کرده بودند.

جالب است بدانید که  این سریال جذاب که از فیلیمو پخش می وشد از روی رمان سالتو به قلم  مهدی افروزمنش نوشته شده است.

پخش سریال یاغی باعث شد که مردم توجه ویژه ای به رمان سالتو کنند و حالا این رمان از رمان های پر فروش می باشد.

بیوگرافی کامل بازیگران سریال یاغی

علی شادمان در نقش جاوید

علی شادمان بازیگر سینما و تلویزیون متولد 4 آذر 1375 در ایلام است. او فارغ‌التحصیل لیسانس رشته کارگردانی می باشد.

بازیگر نقش جاوید در سریال یاغی در خانواده ای تحصیل کرده در ایلام به دنیا آمد، پدر او مسعود شادمان دکترای تاریخ و استاد دانشگاه بوده و مادرش بتول رشنوادی معلم علوم است.

علی شادمان فرزند اول خانواده می باشد و تنها یک خواهر کوچکتر از خود بنام «آرینا» دارد.

علی شادمان در سال 1385 در 10 سالگی با فیلم «میم مثل مادر» جلوی دوربین رفت.

رسول ملاقی پور به دلیل توانایی علی شادمان در نواختن ویولن، او را انتخاب کرده و مسیر جدیدی را برایش گشود. این هنرمند پس از بازی در میم مثل مادر در فیلم «صد سال به این سال ها» ایفای نقش نمود که اکران نشده است.

سریال یاغی

پارسا پیروز فر در نقش بهمن

پارسا پیروزفر یا همان بهمن سریال یاغی در  22 شهریور 1351 در تهران به دنیا آمد. ، بازیگر و کارگردان تئاتر است

وی از بازیگران مرد سینمای ایران است که طرفداران بسیاری دارد. پیروزفر فارغ التحصیل لیسانس رشته نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران می باشد که بجز نقاشی و بازیگری یک مجسمه ساز موفق می باشد

پدر پارسا پیروزفر سرهنگ نظامی و مادر پارسا پیروز فر دبیر دبیرستاناست. این بازیگر  یک برادر بنام بهرام دارد و بچه خیابان پاسداران است.

شهرت پارسا پیروز فر به خاطر بازی در سریال در پناه تو به کارگردانی حمید لبخنده کنار لعیا زنگنه و مرحوم حسن جوهرچی شروع شد و در سال 1377 دوباره با سریال «در قلب من» به قاب تلویزیون بازگشت و سال 1381 «سفر سبز» را بازی کرد و سال 1387  با سریال «در چشم باد» دوباره درخشید.

پارسا پیروز فر از بازیگران سریال یاغی است که نقش بهمن را بازی می کند.

سریال یاغی

طناز طباطبایی در نقش طلا مطلی

طناز طباطبایی از بازیگران زن سینمای ایران  در بیستم اردیبهشت ماه سال 1362 در تهران به دنیا آمد. وی فارغ‌التحصیل کارشناسی کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد تهران مرکز است. او از سال ۱۳۷۹ وارد عرصه بازیگری شد و با شرکت در کلاس‌های آزاد بازیگری هیوا فیلم دوره بازیگری را گذراند.

بازیگر نقش طلا مطلی در سریال یاغی با فیلم دیشب باباتو دیدم آیدا در 1383 به طور حرفه‌ای فعالیت هنری خود را آغاز کرد و در سال 1385 با بازی در مجموعه تلویزیونی میوه ممنوعه که جز نقش‌های اصلی این سریال بود به شهرت رسید.

این بازیگر در سال ۱۳۹۲ جایزه‌ی بهترین بازیگر نقش اول را از جشنواره زنان مستقل آمریکا دریافت کرد. طباطبایی برای فیلم‌های صداها، رخ دیوانه و خشم و هیاهو  نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شد. او برای بازی در فیلم شنای پروانه سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن را از جشنواره فیلم فجر دریافت کرده‌ است و سپس در سال 1400 برای فیلم بی‌رویا برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن شد.

طناز طباطبایی علاوه بر بازیگری به نقاشی و موسیقی علاقه‌مند است و گیتار می‌نوازد.

سریال یاغی

نیکی کریمی

نیکی کریمی در 19 آبان  ماه سال 1350 در تهران است، دیپلم تجربی دارد و بازیگری را از زمان مدرسه با گروه تئاتر آغاز کرده است.

وی که از بازیگران زن سرشناس است به طور حرفه‌ای در سال 1368 برای فیلم سینمایی وسوسه جلوی دوربین رفت و در این فیلم حضوری موفق داشت. یک سال بعد برای نقش‌آفرینی در فیلم عروس به شهرت رسید.

نیکی کریمی جوایز داخلی و بین‌المللی بسیاری در کارنامه‌ی هنری خود دارد که از برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن برای فیلم دیوانه‌ای از قفس پرید و واکنش پنجم، بیست و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر  و نیز برنده جایزه بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی فیلم مانهایم-هایدلبرگ برای کارگردانی فیلم سوت پایان از مهمترین آن‌ها به شمار می‌رود.

نیکی کریمی در بسیار از جشنواره‌های داخلی و خارجی به عنوان داور حضور داشته‌اند که از مهمترین آن می‌توان به حضورش در گروه داوران بخش فیلم کوتاه شصتمین جشنواره فیلم کن فرانسه در سال 2007 اشاره کرد.

نیکی کریمی مجرد است و علاوه بر بازیگری در حوزه‌ی ترجمه، تهیه‌کنندگی، عکاسی و کارگردانی نیز فعالیت دارد. او بازیگر افتخاری سریال یاغی محمد کارت است.

سریال یاغی

الیکا ناصری در نقش ابرا

الیکا ناصری یا همان ابرا در سریال یاغی دهه هشتادی است اما هنوز تاریخ دقیق تولد او مشخص نیست. ناصری در سریال یاغی در نقش ابرا دوست جاوید قهرمان داستان، نخستین نقش جدی و مهمش در جلوی دوربین را نجربه می‌کند.

این بازیگر زن در کارنامه‌ی هنری خود علاوه بر بازی در فیلم میان ماندن و رفتن به کارگردانی بهروز شعیبی در سال 1388، سابقه نقش‌آفرینی در چند نمایش در تئاتر را نیز دارد. الیکا ناصری توانست با بازی در فیلم میان ماندن و رفتن تجربه بازی موفقی در کنار بازیگرانی همچون محمود جعفری، فریبا جدیکار، گلاره عباسی و ساعد سهیلی برای خود رقم بزند.

سریال یاغی

مه‌لقا باقری در نقش نرگس

مه لقا باقری یا بازیگر نقش نرگش در سریال یاغی که مادر ابرا عشق جاوید است. متولد بیست و پنجم خرداد ماه سال ۱۳۶۰ در تهران است. ایشان دانش‌آموخته‌ی کارشناسی کارگردانی تئاتر از دانشگاه سوره و کارشناسی ارشد کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس بوده و بیش از ۱۲ سال است که در حوزه کارگردانی و بازیگری تئاتر فعالیت دارد. او همسر جواد عزتی بازیگر مشهور و پرکار کشورمان است.

مه‌لقا باقری دستیار کارگردانی تئاتر بوده و در زمینه طراحی حرکات موزون نیز فعالیت دارد. ایشان در سری اول مجموعه دورهمی مهران مدیری در نقش همسر قیمت بازی می‌کرد.

سریال یاغی

هادی دیباجی

محمدهادی دیباجی در دوازدهم تیر ماه سال 1362 در تهران متولد شد. او فاغ‌التحصیل لیسانس بازیگری از دانشکده‌ی هنرهای زیبای دانشگاه تهران است. پدر محمدهادی دیباجی در جنگ تحمیلی ایران و عراق به شهادت رسیده است.

دیباجی فعالیتش در عرضه‌ی هنر را با چهره پردازی آغاز کرد. او در سال 1384 با بازی در فیلم جایی در دور دست به طور حرفه‌ای وارد دنیای بازیگری شد.

در سال 1393 در سریال تلویزیونی عملیات 125 به ایفای نقش پرداخت و سال‌ها بعد با بازی در سریال گاندو به شهرت رسید.

او نقش‌آفرینی در فیلم‌های گلوگاه (۱۳۸۹ محمدابراهیم معیری)، سیب و سلما (۱۳۸۹ حبیب‌الله بهمنی)، پایان‌نامه (۱۳۸۹ حامد کلاهداری)، دامنه‌های سفید (۱۳۹۱محمدابراهیم معیری) و چندین فیلم دیگر را در کارنامه‌ی هنری خود دارد.

سریال یاغی

امیر جعفری در نقش اسی قلک

امیر جعفری یا همان بازیگر نقش اسی قلک در سریال یاغی در دهم شهریور ماه سال 1353 در تهران به دنیا آمد. او دارای مدرک کارشناسی مدیریت و بازرگانی از دانشگاه آزاد اراک است. جعفری با شرکت در کلاس در یک دوره دو ساله زیر نظر حمید سمندریان بازیگری را آموخت. امیر جعفری جزو بازیگران پرکار تئاتر بوده و تا کنون پنج بار از جشنواره تئاتر فجر برنده جایزه شده‌ است.

بازیگر نقش اسماعیل قوانلو در سریال یاغی شروع کارش در 1380 با بازی در فیلم نان، عشق و موتور 1000 بوده و پس از آن و در همان سال به طور حرفه‌ای در فیلم قارچ سمی جلوی دوربین رفت، سپس سال 1381 با بازی در کنار فتحعلی اویسی به شهرت در سریال کمدی بدون شرح که از بهترین سریال های طنز ایرانی در آن سال‌ها بود، مشهور شد.

او از طرفداران تیم فوتبال استقلال است. امیر جعفری در سال 1386 با ریما رامین فر (بازیگر مجموعه‌ی پر طرفدار پایتخت) ازدواج کرد و ثمره‌ی این ازدواج موفق یک پسر بنام آیین است.

سریال یاغی

امیررضا دلاوری

امیررضا دلاوری یکی دیگر از بازیگران سریال یاغی متولد هفدهم مرداد ماه سال 1355 در تهران است. او تحصیلاتش را تا دیپلم ادامه داد و پس از آن به عنوان بازیگر کارش را از تئاتر شروع کرد.

دلاوری در سال 1374 با سریال مهر خوبان به طور حرفه‌ای بازیگری را ادامه داد. وی در 1385 با ایفای نقش در سریال تلویزیونی ما چند نفر به شهرت رسید.

همسر امیر رضا دلاوری  با الهام مرادی ازدواج کرده و یک دختر بنام دیار دارند. دلاوی به موسیقی علاقه‌مند است و در نواختن تار، سه‌ تار و تمبک مهارت دارد.

سریال یاغی

بهرام ابراهیمی

بهرام ابراهیمی از دیگر بازیگران یاغی متولد  1334 در قم است، اما اصالتی یزدی دارد. متاهل است و دو فرزند پسر دارد.

ابراهیمی دارای مدرک لیسانس نمایش از دانشکده هنرهای دراماتیک بوده و در سال ۷۴ فعالیت جدی و رسمی خود در عرصه‌ی هنر را با پیشنهاد احمد آقالو با بازی در نمایش رادیویی رستم و سهراب به کارگردانی خسرو فرخزادی آغاز کرد.

این سلبریتی بازیگری را از سال 1352 در 18 سالگی با ایفای نقش در سریال صخره سیاه شروع کرد و پس سال‌ها کار در این عرصه و بازی در چندین سریال تلویزیونی در سال 1387 با سریال تلویزیونی بی‌گناهان به کارگردانی احمد امینی به شهرت رسید.

سریال یاغی

جواد خواجوی در نقش حامد

جواد خواجوی یا همان حامد سریال یاغی که عاشق خواهد جاوید است متولد خرداد ماه سال 1371 در مشهد مقدس می باشد. خواجوی دانشجوی انصرافی رشته سینما بوده که فعالیتش را با نویسندگی و کارگردانی با تئاتر آغاز کرد. او یکی از نویسندگان پویانمایی محبوب دیرین دیرین بوده است.

وی از سال 1396 کارش را با کلیپ‌های صداگذاری اینستاگرام به طور حرفه‌ای دنبال کرد. سپس با حضور در برنامه‌ی پرطرفدار خندوانه به اوج شهرت خود رسید.

سریال یاغی

آبان عسکری در نقش عاطفه

آبان عسکری یا همان عاطی سریال یاغی که در نقش خواهر ناتنی جاوید ایفای نقش می کند از بازیگران زن سریال یاغی است که حالا خوش درخشیده است.

عاطفه سریال یاغی در اصل در پنجم اردیبهشت ماه سال 1360 در تهران به دنیا آمده و دارای مدرک فوق لیسانس رشته‌ی تئاتر است و کارش را 1388 در 28 سالگی با تئاتر آغاز کرد. عسکری علاوه بر بازی نویسندگی هم می‌کند.

در سال 1395 با بازی در فیلم مات به طور جدی وارد دنیای بازیگری شد و در سال 1395 با نقش‌آفرینی در فیلم سوفی و دیوانه به شهرت رسید.

جالب است بدانید که آبان عسکری همسر محمد کارت کارگردان سریال یاغی و فیلم شنای پروانه است.

سریال یاغی

عباس جمشیدی فر در نقش علی گرگی

در ادامه معرفی بازیگران سریال یاغی به عباس جمشیدی فر می رسیم که نقشی متفاوت را بازی کرده است. این بازیگر متولد 17 شهریور 1359 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است

جمشیدی فر فارغ التحصیل لیسانس رشته تئاتر می باشد که فعالیت خود را از کلاس تئاتر شروع کرد سپس وارد قاب تلویزیون شد و در نواختن سنتور هم دستی بر آتش دارد

علی گرگین سریال یاغی در 15 سالگی به بازیگری علاقمند شد تا اینکه به آموزشگاه استاد سمندریان رفت و در نهایت با تئاتر در سال 1377 وقتی 17 ساله بود بصورت جدی شروع کرد

بعد از نزدیک به هفت سال کار تئاتر در سال 1386 با سریال «روزگار خوش حبیب آقا» به کارگردانی مهدی مظلومی و نویسندگی سعید آقاخانی وارد قاب تلویزیون شد

سریال یاغی

این بازیگر سپس در نوروز 87 در مجموعه «پیامک از دیار باقی» سیروس مقدم بازی کرد. با سریال روزگار خوش حبیب آقا در نوروز 86 به شدت دیده شد تا اینکه با حضور در مجموعه های «باغ شیشه ای» و «سه دونگ سه دونگ» به شهرت رسید.

عباس جمشیدی‌فر که این روزها حضور پررنگی در شبکه نمایش خانگی دارد درباره حضور در سریال یاغی اظهارداشت: وقتی محمد کارت (کارگردان سریال یاغی) این نقش را به من پیشنهاد کرد، هیجان زده شدم و با اشتیاق آن را قبول کردم. نقش من در سریال کوتاه است اما آن را به شدت دوست دارم و تمام تلاشم را کردم تا خواسته‌های کارگردان را در مورد این نقش، اجرایی کنم.

این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در مورد چگونگی رسیدن به نقش علی گرگی گفت: نقش بسیاری سختی بود و هیچ وجه اشتراکی با شخصیت واقعی من نداشت.

جمشیدی‌فر افزود: برای رسیدن به شخصیت علی گرگی به چند کمپ ترک اعتیاد رفتم و آنجا را دیدم، حرف‌ها را شنیدم و با آنها گفت‌ وگو کردم تا به نتیجه برسم. هدایت درست کارگردان هم تاثیر زیادی در بهتر شدن کار داشت. وقتی می‌گویم هدایت، منظورم تنها بازیگران اصلی سریال نیست بلکه کارت روی هنرورهایی که تنها از جلوی دوربین رد می‌شوند هم حساس است چه برسد به بازیگران اصلی.

بازیگر سریال یاغی همکاری با محمد کارت را فوق‌العاده خواند و اظهارداشت: وقتی شنای پروانه را دیدم، با خودم گفتم که چرا تاکنون با محمد کارت کار نکرده‌ام؟ تاسف خوردم که چرا حداقل در یکی از فیلم‌های کوتاه او حضور نداشتم. او به شدت فهیم است و خلاق و به خوبی کار را مدیریت می‌کند. او فضایی را که کار می‌کند به خوبی می‌شناسد و همیشه از صحنه‌هایی که می‌گیرد جلوتر است و به جرات می‌گویم خلاقیت او تمامی ندارد.

دوست ندارم بحث را رقابتی کنم اما صدا و سیما با توجه به وجود تنوع سلایق مخاطبانش، نمی‌تواند رضایت کامل همه را برآورده کند اما پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی توانسته‌اند آثاری بسازند که به دل مخاطب بنشیند

وی در مورد هم بازی شدن با علی شادمان در سریال یاغی بیان کرد: من به صورت کلی شادمان را دوست دارم. چه آن زمان که کودک بود و چه حالا که برای خودش مردی شده است. به عنوان یک عضو کوچک یاغی، دیدم که او برای این نقش چقدر زحمت کشید و تلاش کرد. شادمان برای نقشی که می‌خواهد بازی کند ایده دارد و بسیار به آن فکر می‌کند و به نظر من بازیگر بسیار درجه یکی است.

جمشیدی‌فر در مورد واکنش مردم به سریال یاغی گفت: خوشبختانه مردم این سریال را دوست داشته‌اند و این نشان می‌دهد که تلاش‌های شبانه‌روزی نتیجه می‌دهد و می‌شود با کار خوب با مردم ارتباط برقرار کرد.

این بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در مورد حضور در جوکر نیز اظهارداشت: حضور در این برنامه را نمی‌شود بازیگری دانست. جوکر یک مسابقه کمدی و بسیاری از اتفاقات آن واقعی بود و بازیگری در آن اتفاق نمی‌افتاد. تمام اتفاقاتی که در این رئالتی شو شکل می‌گرفت کمدی بود و به خاطر همین مخاطب جذب آن شد و این برنامه را پسندید.

وی در مورد واکنش مردم نسبت به جوکر گفت: مردم از دیدن این برنامه لذت بردند و حتی شوکه شدند. من در تئاتر قهقهه زدن مردم را دیده بودم اما در قاب تصویر نه. بسیاری از مردم فیلم قهقهه زدن خود پای جوکر را برای ما ارسال می‌کردند. این اتفاق، بی‌نظیر بود و من به خود می‌بالیدم و افتخار می‌کردم و از این بابت شاکر خداوند هستم.

عاشق کار کمدی هستم به ویژه اینکه در این روزها کارهای طنز تبدیل به یک نیاز جدی جامعه شده است

جمشیدی‌فر در مورد حضورش در نقش‌های جدی و طنز در این سال‌ها بیان کرد: هر بازیگری دوست دارد، نقش‌هایی بازی کند که او را به چالش می‌کشد. من در تئاتر تجربه کار جدی و طنز را داشته‌ام اما در قاب تصویر، مردم من را بیشتر با کارهای طنز می‌شناختند. در این میان، سریال زخم کاری و اعتماد محمدحسین مهدویان به من باعث شد تا در نقش‌های جدی هم دیده شوم، چون دغدغه آن را داشتم.

بازیگر فیلم چند میگیری گریه کنی ۲ در پاسخ به این سوال که ترجیح شما بازی در کدام ژانر است جدی یا طنز؟ اظهارداشت: من هر دو را دوست دارم اما با توجه به سنگین بودن وزنه کارهای طنزم، بیشتر می‌خواهم کارهای جدی را تجربه کنم. این را هم بگویم که من عاشق کار کمدی هستم به ویژه اینکه در این روزها کارهای طنز تبدیل به یک نیاز جدی جامعه شده است.

وی در مورد پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی و همکاری با آنها گفت: نگاه نمایش خانگی به سریال‌سازی کیفی است و نگاه مدیران شبکه نمایش خانگی به مخاطب بر اساس احترام است.

جمشیدی‌فر افزود: دوست ندارم بحث را رقابتی کنم اما صدا و سیما با توجه به وجود تنوع سلایق مخاطبانش، نمی‌تواند رضایت کامل همه را برآورده کند اما پلتفرم‌های شبکه نمایش خانگی توانسته‌اند آثاری بسازند که به دل مخاطب بنشیند.

محمد کارت کارگردان سریال یاغی

کارگردان این سریال، محمد کارت متولد ۱۵ فروردین ۱۳۶۵ در شیراز است. شروع فعالیت هنری محمد کارت در زمینه بازیگری و کارگردانی از سال ۱۳۷۹ بوده و فارغ التحصیل هنرستان هنر‌های نمایشی، لیسانس کارگردانی سینما و عضو خانه سینمای ایران است.

سریال یاغی

داستان سریال یاغی

سریال یاغی درامی پر فراز و نشیب از زندگی و سفر یک قهرمان است که شخصیت‌های گوناگونی از اقشار مختلف جامعه با جایگاه‌های متفاوت اجتماعی در مسیر با او همراه می‌شوند یا برایش مانع می‌تراشند، اما یاغی باید برای احیای حقش بجنگد و از مرز درد و خستگی عبور کند.