ساخت نیروگاه زیست توده در روستاهای خوزستان/تولید انرژی از چرخه پسماند گیاهی و حیوانی

به گزارش رکنا از خوزستان؛ داوود میرشکار در گفت‌وگوی رسانه ای با اشاره به وجود دامداری‌های مختلف در روستاهای خوزستان بیان کرد: احداث نیروگاه زیستی در روستاهای استان با توجه به وجود مواد اولیه ضروری از جمله پسماند دامی و گیاهی می‌تواند به چرخه اقتصاد در روستاها کمک کند.

وی با اعلام آمادگی اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان برای پیگیری تامین اعتبار طرح‌های احداث نیروگاه زیستی و خورشیدی در این استان افزود: تامین اعتبار و پرداخت تسهیلات از محل صندوق ملی محیط زیست به طرح‌های زیست محیطی خوزستان دنبال می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست خوزستان، دامداری را شغل تعداد زیادی از روستاییان این استان دانست و گفت: پسماندهای حیوانی که از منابع تهدیدکننده محیط زیست در روستاها شناخته می‌شوند، با احداث نیروگاه زیستی به منبع درآمدزایی و فرصت تبدیل می‌شوند.

وی ایجاد نیروگاه زیستی را اقدامی جدید دانست و افزود: احداث نیروگاه زیستی در برخی استان‌های کشور در حال پیگیری است که با توجه به ظرفیت‌های خوزستان، بهره گیری از این فرصت در استان ضروری است.

چرخه اقتصادی مدیریت پسماند مورد غفلت قرار گرفته است

مدیرکل حفاظت محیط‌ زیست خوزستان، اظهارکرد: احداث نیروگاه زیستی علاوه بر جمع آوری و حذف کامل پسماند گیاهی و حیوانی در محیط روستاها، کمک قابل توجهی به تامین برق خواهد داشت.

وی مدیریت پسماند را یکی از دغدغه‌های اساسی زیست محیطی در دنیا دانست و افزود: چرخه اقتصادی مدیریت پسماند مورد غفلت قرار گرفته است که با تکمیل این چرخه اقتصادی می‌توان چرخ‌های اقتصادی روستاها و شهرهای خوزستان را به حرکت در آورد.

وبگردی