این زنان جرأت بازگشت به خانه را ندارند ! + فیلم
حجم ویدیو: 61.17M | مدت زمان ویدیو: 00:08:15

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، برخی از زنان معتاد تلاش می کنند تا پیله اعتیاد را پاره کنند و وارد جامعه شوند.جامعه ای که آنها را طرد کرده و باید به جنگ انگ و حرف و حدیث های بسیار بروند.با آن که زنان بهبود یافته حساسیت زیادی دارند و جامعه باید چتر حمایتش را بر سر آنها باز کند، اما بسیاری نمی دانند که این حمایت ها چیست و چگونه باید از زنان پشتیبانی کرد.

اغلب این زنان بعد از بهبود و حتی آموختن حرفه و توانمندشدن ، باز در جامعه پذیرفته نمی شوند و سردرگم می مانند و هر چقدر جامعه از آنها دور می شود، مخدر به آنها نزدیکتر می شود....

سپیده علیزاده، روانشناس و مدیر مرکز کاهش آسیب «نور سپید هدایت» در گفتگو با خبرنگار اجتماعی رکنا تاکید کرد: یک زن مصرف کننده اغلب با یک انگ اجتماعی و طرد از خانواده مواجه است. او تا خود را به خانواده ثابت نکند جرات برگشت به خانواده را ندارد یا حتی دلش نمی خواهد برگردد. آنها با انگی روبرو هستند که به خاطر مصرف مواد یا تامین آن هر کاری کرده اند و بی بندبار اخلاقی بودند. اغلب زنان در زمان مصرف موادمخدر اوراق هویتی خود را گم می کنند و بدهکاری های مالی دارند.

صورت زیبایی که پای اعتیاد سوخت

وی با اشاره به این که آنها درگیر روابط ازدواج می شوند که تمایلی به آن نداشته اند، افزود: حالا که می خواهد بهبود یابد شما با یک فرد سر و کار ندارید بلکه با یک خانواده روبرو هستید. این زنان را با بدهی ها، شغل شان، قیافه زیبایی که دیگر ندارد، جوانی که ندارد، بچه هایی که از دست داده، همسری که به دست آورده و همسری که از دست داده باید دید و به چرخه بهبود آورد.حمایتی که آنها نیاز دارند در درجه اول انگ زدایی است. پس از آن شرایطی فراهم شود که بتوانند مشکلات قضایی و حقوقی خود را حل کرده و مدارک هویتی خود را به دست آورند. بعد از می توانند به محیط کار بیایند. هیچ کس به زنی که مصرف کننده بوده و مدارک هویتی ندارد و اغلب سوءپیشینه دارد، اعتماد ندارد و کار نمی دهد. تا اوراق هویتی آنها را نگیریم عملا نمی توانند وارد چرخه اقتصادی و کار شوند. کسانی داشتم که 18 ساله است اما خانواده برای او شناسنامه نگرفته است. اخیرا گرفتن اوراق هویتی بسیار سخت شده است. کلانتری ها برای تایید ضامن همکاری نمی کنند.

صبوری کارفرمایان برای کار با زنان معتاد

سپیده علیزاده با بیان این که زنان بعد از گرفتن اوراق هویتی می توانند وارد کار شوند و نان حلالی به دست آورند، گفت: کار کردن با این گروه به خودی خود مهارت می خواهد و سخت است. باید این زنان را مسئولیت پذیر کرد و مهارت هایی به آنها آموخت. کار با آنها صبوری های خاصی می خواهد تا آنها به ثبات برسند. مهم ترین حمایت این است که جامعه آموزش ببیند که هر کدام از آنها به زندگی برگردند خانواده و بچه هایش به زندگی طبیعی برگشته اند. بعد از آن شرایطی فراهم شود مختص این زنان تا کارفرما بداند چه مسئولیت هایی را برای آنها تعریف کند و از قدم های کوچک شروع کند تا بهره وری برسند. بعد از یادگیری مهارت این زنان به سرمایه و وام دارند تا کار خود را راه اندازی کنند.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.