آتش‌سوزی در ساختمان مسکونی میدان امام حسین علیه السلام / نجات 19 مرد و زن از دل آتش و  دود

به گزارش خبرنگار رکنا، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهردار تهران از وقوع یک حادثه آتش سوزی در ساختمان مسکونی خبر داد و گفت: ساعت 01:45 دقیقه بامداد 20 فروردین یک مورد آتش‌سوزی در یک ساختمان مسکونی به آدرس میدان امام حسین علیه السلام، خیابان مازندران گزارش شد.

فوراً 4 ایستگاه آتش‌نشانی به همراه نردبان هیدرولیکی و خودرو حامل تجهیزات تنفسی به محل اعزام شدند. نخستین گروه آتش‌نشانان در مدت زمان 2 دقیقه به محل رسیدند و مشاهده کردند که آتش در زیرزمین یک ساختمان 4 طبقه، چهار طبقه روی زیرزمین مسکونی 14 واحدی در حال شعله‌ور شدن است.

آتش سوزی میدان امام حسین

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران افزود: در قسمت زیرزمین که به عنوان پارکینگ استفاده می‌شده، چند دستگاه خودرو و موتور قرار داشت. آتش‌نشانان مشاهده کردند که یک دستگاه پژو پرشیا، یک دستگاه پژو 207 و 5 دستگاه موتورسیکلت کاملاً شعله‌ور شده‌اند. همچنین یک دستگاه موتور و یک دستگاه پژو 207 دیگر نیز بخشی از آن‌ها دچار آتش‌سوزی شده بودند و آتش در آستانه سرایت به آن‌ها بود.

وی ادامه داد: آتش‌نشانان بلافاصله عملیات اطفای حریق را آغاز کرده و در عین حال عملیات نجات افراد محبوس را نیز انجام دادند. دود بسیار غلیظی تمام طبقات بالایی را فرا گرفته بود و نبود سیستم‌های ایمنی، اعلام و اطفاء آتش، و به‌ویژه درهای دودبند باعث سرایت دود و حرارت به طبقات بالایی شد. در این شرایط، ساکنان در وضعیت ناایمن و در معرض خطر قرار داشتند.

آتش سوزی میدان امام حسین

ملکی اظهار کرد: آتش‌نشانان موفق شدند 19 نفر از ساکنان، شامل 14 مرد و 5 زن، که بیشترشان دچار مسمومیت از دود و تنفس گازهای سمی شده بودند، از ساختمان خارج کنند. افراد نجات‌یافته به عوامل اورژانس تحویل داده شده و تعدادی از آن‌ها به مراکز درمانی منتقل شدند، در حالی که برخی دیگر به صورت سرپایی مداوا شدند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران در پایان گفت: عملیات اطفای حریق و نجات افراد در ساعت 04:01 دقیقه بامداد به پایان رسید و از گسترش آتش به سایر قسمت‌ها جلوگیری شد.

همچنین بر اهمیت وجود سیستم‌های اعلام و اطفاء آتش اتوماتیک و به‌ویژه درهای دودبند در ساختمان‌ها تأکید کرد و افزود: همیشه در موارد مشابه، ساختمان‌هایی که فاقد این سیستم‌ها بودند، با یک آتش‌سوزی کوچک درگیر شده و ساکنان نیز در وضعیت بحرانی قرار می‌گیرند. هیئت مدیره‌های ساختمان‌ها باید نظارت دقیقی بر نصب و راه‌اندازی این سیستم‌ها داشته باشند تا ایمنی و سلامت افراد تضمین شود.

 

  • فیلم گفتگو با دزدان خانه علیرضا دبیر ! / 3 روز بعد تولد دخترمه نیم دونم چی بگم !

اخبار تاپ حوادث