طراحی ویلای خود را به سبک روستیک انجام دهید

 

چرا داشتن یک ویلا با طراحی روستیک لازم است؟

ویلاها به دلیل تعامل بیشتر انسان با طبیعت ساخته می‌شوند و به مراتب هیچ فردی دوست ندارد در محیطی نا آرام و بدون زیبایی وقت خود را بگذراند. ویلاهای روستیک دارای طراحی گرم و صمیمی هستند و برای دورهمی‌های آخر هفته بسیار مناسب می باشند.

اگر در طراحی ویلا از سبک روستیک استفاده کنید، دستیابی به مزایای مختلف داشتن ویلا در طبیعت راحت‌تر می‌شود.

نکات طراحی ویلا به سبک روستیک

طراحی ویلای روستیک دفتر یاد

در طراحی ویلا به سبک روستیک باید امکان لمس زیبایی‌های طبیعت و بهره‌مندی از ویژگی‌های مختلف فراهم باشد.

ارتباط مستقیم و نزدیک ویلا با محیط طبیعی لازم است چرا که هدف از ساخت ویلا، ارتباط و نزدیکی بیشتر با طبیعت است.

در زمان طراحی ویلا به سبک روستیک باید به تمامی پتانسیل های محیط و ویلا توجه لازم انجام شود. کمک خواستن از یک معمار و یک طراح مسلط به طراحی ویلا روستیک، می تواند در این زمینه بسیار کمک کننده باشد. اگر می‌خواهید نتیجه خوب و رضایت‌بخشی در زمان طراحی ویلای روستیک بگیرید، بهتر است کار را به یک متخصص بسپارید.

متریال‌های کاربردی برای طراحی ویلا روستیک

بیشتر مواد به کار رفته در طراحی ویلا به سبک روستیک، با الهام گرفتن از طبیعت استفاده می شوند. چوب نقش عمده و ویژه‌ای در این سبک داشته و به صورت رنگ نخورده استفاده می شود. به جز چوب، سایر عناصر طبیعی هم مورد استفاده قرار می گیرند. از ویژگی دیگر سبک معماری روستیک، می توان به زمخت و خشن بودن آن اشاره کرد. در این سبک بیشتر متریال به کار رفته به صورت بومی بوده و سازگاری بهتری با محیط خواهد داشت.

متریال های پرکاربرد برای طراحی ویلا روستیک بیشتر شامل چوب، آجر، سنگ و گاهی فلز می شود که البته محیط جغرافیایی در انتخاب این متریال ها تاثیر مستقیمی دارد.

یکی از شرکت های معماری به نام دفتر یاد طراحی ویلا به سبک روستیک را به طور کاملا حرفه ای و دقیق انجام می دهد. همچنین میتوانید برای مشاهده نمونه کارهای طراحی ویلا دفتر یاد کلیک کنید و یا با شماره تلفن 09122821554 تماس بگیرید.

رنگ‌ها و بافت‌های سبک روستیک

نمونه طراحی ویلای روستیک - منبع دفتر یاد

در سبک روستیک متریال‌های رنگ‌ نخورده با بافت طبیعی استفاده می شوند و عمده بافت و رنگ‌هایی که در یک بنا با طراحی روستیک مشاهده می شود، بسیار شبیه به رنگ خود متریال در طبیعت می باشد. رنگ‌هایی چون سبز، آبی، نخودی، قهوه ای، خاکی و نیز سایر رنگ‌های خنثی از طیف‌های پرکاربرد در سبک روستیک هستند که با توجه به تنوع متریال‌های موجود در بازار، طیف گسترده‌تری از رنگ‌ها را نیز شامل می شوند.

از آنجا که در سبک روستیک رنگ‌ها حالت طبیعی دارند، بافت‌ها و الگوها در سبک روستیک به فضا روح می بخشند و بافت‌های اصیل چوب و سنگ می‌تواند به زیبایی و اصالت بناها بیفزاید.

اصول طراحی ویلا روستیک

اصل اول برای طراحی ویلا به سبک روستیک رعایت سادگی است؛ از زیبایی‌های طبیعی استفاده کنید تا گرما و صمیمیت در محیط برقرار شود. در طراحی ویلا روستیک دست افراد برای انتخاب‌های گوناگون باز است و راحتی و بی‌تکلف بودن آن امکان پیاده سازی طرح های مختلف را ایجاد می کند. کافی است در زمان ساخت ویلا با سلیقه خودتان و در سبک روستیک، اصول اولیه و پایه را رعایت نمایید.

مراحل ساخت و طراحی ویلا روستیک

مراحل ساخت و  طراحی ویلا به سبک روستیک شامل موارد زیر می شود:

شناخت محیط زمین مورد نظر و اگاهی از پتانسیل‌های بومی آن به وسیله یک فرد بومی یا یک نقشه هوایی می تواند در زمان ساخت بسیار کمک کننده باشد.

متراژبندی محوطه ویلا در زمان طراحی و بنا کردن ساختمان با سبک روستیک بسیار مهم است چرا که مساحت با خواسته‌ها صاحب ویلا ارتباط مستقیمی دارد.

جدا کردن محوطه های داخلی و خارجی ویلا و برنامه‌ریزی کلی برای هر یک از دیگر مراحل ساخت ویلا به سبک روستیک می باشد.

در ادامه طراحی نقشه و پلان اولیه انجام می شود و در صورت بروز هرگونه مشکل باید ابتدا به رفع آن پرداخته شود.

پلان اولیه بعد از طراحی باید به تایید کارفرما برسد تا در نهایت مطابق با نظر او تغییرات نهایی اعمال شود یا ثابت بماند.

در ادامه مراحل ساختمان سازی ویلا همچون گود برداری، بتن‌ریزی و بر پا کردن اسکلت ساختمانی، نرده کشیدن و... به ترتیب انجام می شود.

پس از تکمیل پایه ای ساختمان نوبت به طراحی فضای داخلی ویلای سبک روستیک می رسد. معمولا طراحی داخلی این فضا با فضای بیرونی مطابقت و هماهنگی دارد.

مطابقت فضای داخلی و خارجی ویلا روستیک

 مطابقت داشتن فضای داخلی و خارجی، در اصول معماری بسیار مهم است و در سبک روستیک نیز از المان‌ها و موارد مختلفی استفاده می شود که نمای داخلی و خارجی را هماهنگ‌تر نشان می دهد. برای برقراری ارتباط بصری قوی بین دو فضای موجود باید نکات زیر را رعایت کنید:

  • استفاده از فضاهای بازشو بزرگ مانند درب، پنجره و... رو به مناظر طبیعی یا فضای خارجی مانند استخر و باغ

  • به کارگیری پیاده رو های درون محوطه‌ای، متناسب با سازه

  • طراحی تراس، بالکن و بهار خواب در طراحی ساختمان روستیک

  • کفپوش‌های چوبی به خصوص کفپوش‌های پهن و تیره در کف ویلاهای روستیک

  • استفاده از چوب‌های گیلاس، کاج و توسکا در سقف ویلاهای روستیک

  • استفاده از لوازم دست‌ساز و صنایع دستی برای پیاده سازی سبک های بومی و روستایی

  • بهره گرفتن از گیاهان طبیعی و یا سایر المان‌های مرتبط با طبیعت در فضای ساختمان برای هماهنگی بیشتر با محیط

  • رعایت اصول چیدمان داخلی مطابق با طبیعت و عناصر طبیعی

با رعایت موارد گفته شده می توانید ویلایی با سبک روستیک طراحی کنید که بسیار اصولی ساخته شده باشد و هماهنگی لازم بین فضای بیرونی و داخلی برقرار باشد. ویلاهای سبک روستیک بسیار ساده و زیبا هستند و متناسب با هر مقدار بودجه می توان این سبک را پیاده سازی کرد.

 

وبگردی