نگهداری 10 تن مواد پروتئینی فاسد در انبار رستوران/ این حجم تخلف اتفاقی نیست!

به گزارش رکنا از اصفهان؛ براتعلی صالحی گفت: در بازرسی سرزده از یک رستوران در محدوده بازارچه های شمال میدان نقش جهان به سمت عبدالرزاق توسط گشت مشترک نظارتی تعزیرات حضور تعداد زیاد مشتری و متناسب نبودن آشپزخانه با این سرویس دهی شک بر انگیز شد که پس از ساعتی رصد نا محسوس وجود انبار نگهداری در یک واحد منزل خالی از سکنه در مجاورت این واحد صنفی متخلف پرده از این راز برداشته و بیش از 10 هزار کیلوگرم مواد غذایی شامل گوشت های دام سبک و سنگین و مواد پروتئینی تاریخ مصرف گذشته و حجم بالایی از غذاهای پخته شده و نیم پز بسته بندی شده که مدت زمان زیادی از آماده سازی آنها گذشته و در بعضی اقلام فساد کپک و تغییر رنگ و بوی نامطبوع مشهود بود، شناسایی شد.

معاون قضایی و نظارت تعزیرات حکومتی اصفهان افزود: جدا سازی و تفکیک مواد غذایی پخته شده و گوشت های خام ساعت ها تا پاسی از سحر به طول انجامید و در نهایت سرایت فساد غذایی و غیر قابل مصرف انسانی و مضر سلامت بودن این کالاها توسط ضابطان تایید و احراز تخلف برای رئیس شعبه سیار تعزیرات اعلام و دستور جمع آوری و در نهایت انتقال برای معدوم سازی صادر و بلافاصله محل نگهداری و رستوران متخلف که محل عرضه این اقلام غیر بهداشتی بود پلمب شد.

صالحی گفت: مصرف کنندگان به امید خرید غذای سالم و تازه و به دور از تقلب هزینه پرداخت می کنند و اگر قرار باشد مورد سوء استفاده سود جویان قرار گیرند تعزیرات احکام بازدارنده ای برای آنها در نظر می گیرد و در این مورد تخلف مشاهده شده در این رستوران با سابقه فعال، عدم نظارت های مکفی و کم فروشی متولیان این امر برای تعزیرات مشهود است چون این حجم از تخلف و انباشت مواد غذایی یک شبه تحقق نیافته و ادامه این روند سلامت چندین صد نفر را قرار بود به خطر انداخته شود.

معاون قضایی و نظارت تعزیرات حکومتی اصفهان افزود: گشت مشترک تعزیرات با همراهی ضابطان از شبکه بهداشت، صمت، جهاد کشاورزی، دامپزشکی و بازرسی اتاق اصناف در این بازرسی همراه رئیس شعبه سیار تعزیرات بوده و گزارش تخلفات را تنظیم و پرونده تعزیری متصدی واحد در شعبه تعزیرات حکومتی شهرستان اصفهان در حال رسیدگی می باشد

اخبار تاپ حوادث