انهدام باند میلیاردی قاچاق احشام در شهرضا

به گزارش رکنا از اصفهان؛ سردار حمید علینقیان پور در خصوص کشف احشام قاچاق در شهرستان شهررضا گفت: ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان شهرضا در راستای مبارزه با قاچاق دام، از انتقال محموله بزرگی از احشام قاچاق به خارج از کشور مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

وی ادامه داد: در این راستا مأموران با اقدامات تخصصی لازم و هماهنگی با مرجع قضائی موفق شدند 3 دستگاه کامیون حامل احشام را در یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان شهرضا متوقف و در بازرسی از آن ها تعداد هزار و 472 رأس گوسفند قاچاق را کشف کنند.

فرمانده انتظامی استان با اشاره به این که ارزش احشام قاچاق مکشوفه برابر اعلام کارشناسان بیش از 200 میلیارد ریال برآورد شده تصریح کرد: در این رابطه 3 دستگاه کامیون توقیف و 8 متهم نیز دستگیر که پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

اخبار تاپ حوادث