لبخندی زیبا و دندان های مرواریدی  با ویتامین ث

استفاده روزانه از مسواک با خمیردندان حاوی فلوراید و نخ دندان برای داشتن لبخندی سالم ضروری است؛ اما می دانید که رژیم غذایی بر بهداشت دندان نیز تاثیر دارد؟ مصرف موادغذایی سرشار از مواد مغذی از تمام گروه های غذایی به بهبود سلامت لثه ها و دندان ها کمک می کند. رژیم غذایی سرشار از میوه ها، سبزیجات، پروتئین، لبنیات کم چرب و غلات کامل مواد مغذی ضروری را برای حفظ سلامت دهان و دندان فراهم می کند.

موادغذایی ضروری برای سلامت دهان

موادغذایی سرشار از کلسیم مانند شیر کم چرب یا بدون چربی، ماست و پنیر، شیرسویا و توفوی غنی شده، ماهی سالمون، بادام و سبزیجات برگ سبز تیره به بهبود سلامت دندان و استخوان ها کمک می کنند.

موادغذایی سرشار از فسفر که در تخم مرغ، ماهی، گوشت بدون چربی و محصولات لبنی یافت می شود، برای حفظ سلامتی و استحکام دندان ها مفید است.

موادغذایی سرشار از ویتامین C سلامت لثه را بهبود می بخشد، بنابراین مصرف مرکبات، گوجه فرنگی، فلفل، بروکلی، سیب زمینی و اسفناج توصیه می شود.

میان وعده های مغذی به بهبود سلامت دهان و دندان کمک می کنند. از مصرف شیرینی های شیرین و شکلات های سفت و چسبنده پرهیز کنید، همچنین مصرف زیاد میان وعده در بین غذاهای اصلی، باعث افزایش آسیب اسیدها به دندان ها می شود. بنابراین می توانید از موادغذایی بهتری مانند سبزیجات خام، میوه ها، ماست ساده، پنیر، شیر و ذرت بوداده استفاده نمایید. مسواک زدن بعد از موادغذایی مصرفی برای جلوگیری از کرم خوردگی دندان ها توصیه می شود. همچنین در صورت در دسترس نبودن مسواک، دهان خود را بشویید تا اجزای موادغذایی از دهان خارج شود. علاوه بر تغذیه ی سالم، رعایت بهداشت دهان و دندان نیز در حفظ سلامتی بسیار اهمیت دارد، به طوریکه استفاده از مسواک با خمیر دندان حاوی فلوراید، نخ دندان، دهان شویه و مراجعه منظم به دندان پزشک توصیه می شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.