نماینده نزدیک به جبهه پایداری در مجلس :
استعفای ظریف بر اساس قانون درست بود / حضور ظریف از اول هم قانونی نبود
رکنا سیاسی : نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: البته حضور آقای ظریف از اول هم قانونی نبود، قوه قضاییه بر اساس وظیفه ذاتی بازرسی خودش به عنوان مدعی العموم ورود کرد و این کار انجام شد

به گزارش خبرنگار پارلمانی رکنا ، بیژن نوباوه افزود: ایشان استعفا داد ولی اصل ماجرا باقیست .
نوباوه ادامه داد: یعنی ممنوعیت به کارگیری افراد با تابعیتهای دوگانه یا فرزندانشان در مشاغل حساس همچنان باقیست این رویه باید اصلاح شود.
وی به وظیفه وزارت اطلاعات در این باره اشاره کرد و گفت: برای هر پست حساس، حتی درجات ۲ و ۳ باید استعلام گرفته شود. یعنی وزارت اطلاعات باید استعلام بگیرد ولی بر اساس اطلاعات به دست آمده هیچ استعلامی درباره آقای ظریف گرفته نشده است زیرا در غیر این صورت باید به غیرقانونی بودن این انتصاب اشاره میکردند.
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: دولت به جای اصلاح این موضوع، لایحهای را به مجلس داد تا بر اساس میل خودش اتفاق بیفتد این لایحه هنوز تعیین تکلیف نشده است ولی قطعاً مجلس با مخالفت خواهد کرد همان طور که یک فوریت آن رای نیاورد. من فکر میکنم از ابتدا پروسه خوبی نبود دولت باید بر اساس قانون عمل میکرد طولانی شدن این پروسه باعث به وجود آمدن تنش هایی شد.
-
فیلم جزییات بازداشت و زندان محسن لرستانی خواننده ایرانی ! / در سعادت آباد ساعت 5 صبح چه گذشت ؟!
ارسال نظر