بیمه های تکمیلی نسخه الکترونیکی قبول نمی کنند! / بیماران باید دوبار ویزیت بدهند

تجویز نسخه الکترونیک از ابتدای مهر امسال به صورت آزمایشی در درمانگاه ها، کلینیک ها و بیمارستان ها انجام شد. از دی ماه نیز به طور اجباری اجرای طرح نسخه الکترونیک در بیمارستان ها صورت گرفت و قرار است از اردیبهشت ماه نیز همه مطب ها به جای نسخه کاغذی از نسخه الکترونیکی استفاده کنند. طرح حذف نسخ کاغذی و اجرای نسخه الکترونیک با هدف هوشمند سازی و نظام‌مند کردن شیوه درمان، صرفه‌جویی در هزینه‌ها، کاهش اشتباهات نسخه خوانی، کاهش تداخلات دارویی، کاهش مراجعات حضوری و افزایش فرهنگ مشاوره آنلاین پزشکی اجرایی شده است.

اما این طرح هم مانند بسیاری از طرح های دیگر بدون مشکل نیست و هر روز بیماران مراجعه کننده با یک مشکل رو به رو می شوند که این بار برخی از افراد برای دریافت هزینه هایشان از بیمه تکمیلی با مشکل رو به رو شده اند.

بیمه تکمیلی نسخه الکترونیکی قبول نمی کند!

یکی از افرادی که تحت پوشش بیمه تکمیلی است در گفت و گو با خبرنگار رکنا، گفت: من برای دریافت هزینه های درمانی خود به بیمه تکمیلی بیمه مورد نظر خود مراجعه کردم که بیمه گر از من نسخه کاغذی خواست در صورتی که پزشک برای من نسخه الکترونیک نوشته بود. به خاطر همین مجبور شدم هزینه دیگری به اورژانس بیمارستان پرداخت کنم تا نسخه کاغذی برای من نوشته تا بتوانم آن را تحویل بیمه تکمیلی بدهم.

یک کارشناس بیمه ایران در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی رکنا، گفت: الزامی شدن نسخه الکترونیک اقدام نو و تازه ای است که برای شفاف سازی و با هدف هوشمند سازی و نظام‌مند کردن شیوه درمان صورت گرفته است. ممکن است در ابتدا ناهماهنگی هایی وجود داشته باشد و شاید هم بعد از مدتی این مشکلات بیشتر به چشم بیاید.

وی ادامه داد: درست است که نسخه الکترونیک مزایای زیادی دارد اما باید دید برای رفع مشکلاتی که به واسطه نسخه الکترونیک برای مردم به وجود آمده چه اقداماتی صورت گرفته است؟

تعامل بیمه های پایه با شرکت های بیمه تکمیلی

این کارشناس بیمه بیان کرد: دلیل اینکه چرا شرکت های بیمه تکمیلی با بیمه های پایه هماهنگ نیستند باید بررسی شود، البته بستگی به نوع بیمه گر هم دارد و باید دید این مشکل از سوی کدام بیمه وجود داشته و آیا همه شرکت های بیمه تکمیلی با این مشکل مواجه اند یا خیر...

وی افزود: این یک ضعف است و برای حل این مشکل پزشکان وزارت بهداشت و بیمه های پایه باید با شرکت های بیمه تکمیلی جلساتی را برگزار کرده تا تعاملاتی با هم داشته باشند تا شرکت های بیمه تکمیلی به نسخ کاغذی احتیاج نداشته باشند و به سامانه نسخه الکترونیکی متصل شوند.

وبگردی