گلستان قطب گردشگری است اما ۱۳۰ طرح نیمه‌کاره گردشگری دارد

به گزارش رکنا نقل از ایرنا مجید رحمانی خلیلی اظهار کرد: پروژه‌های درحال احداث حوزه گردشگری گلستان با کاربری‌های اقامتی، پذیرایی، فرهنگی، تفریحی، ورزشی و در قالب تبدیلی، ایجادی و توسعه‌ای است.

وی، پیشرفت فیزیکی این پروژه‌ها را بین ۱۰ تا ۹۰ درصد اعلام کرد و گفت: نیاز تسهیلاتی این پروژه‌ها حدود ۵۰ هزار میلیارد ریال است که تلاش داریم از منابع بانکی موسوم به تبصره ۱۸ به تدریج تامین و پرداخت شود.

رحمانی خلیلی اضافه کرد: با تکمیل این پروژه‌ها ۲ هزار و ۷۰۰ اتاق و حدود هفت هزار تخت به ظرفیت تخت‌های فعال اقامتی گلستان اضافه می‌شود که رشدی ۱۰۰ درصدی خواهد داشت.

معاون سرمایه گذاری مدیرکل میراث فرهنگی گلستان همچنین گفت: با تکمیل و بهره‌برداری از این پروژه‌ها که مطابق استانداردهای جدید و ضوابط معماری نوین درحال ساخت هستند، هفت هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای افراد جویای کار در این استان ایجاد خواهد شد.

وی، تکمیل پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد را اولویت نخست اداره کل میراث فرهنگی گلستان دانست و افزود: ۳۰ درصد از مجموع ۱۳۰ پروژه درحال ساخت حوزه گردشگری استان در اولویت تکمیل قرار دارند که در بازه زمانی ۶ ماه تا یک سال آینده به بهره‌برداری خواهند رسید.

رحمانی خلیلی اضافه کرد: برای تکمیل پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۸۰ درصد گلستان به ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است که تامین آن از محل منابع تسهیلاتی تبصره ۱۸ در دستور کار قرار دارد.

گلستان در کنار دریای خزر، کشور ترکمنستان، استان‌های خراسان شمالی، سمنان و دامنه‌های شرقی البرز و مازندران واقع شده و همواره میزبان مسافرانی است که برای اقامت یا ادامه سفر این استان و مسیرهای آن را انتخاب کرده‌اند.

این استان با طبیعتی متنوع سرسبز و جنگل‌های درهم‌تنیده هیرکانی، آبشارهای متعددی دارد که با زیبایی چشم‌نواز و خیره کننده، جاذبه همیشگی برای طبیعت‌گردان به‌خصوص گردشگری نوروزی به شمار می‌روند.

گلستان واقع بین دو قطب گردشگری شمال کشور و زیارتی مشهد به نگارستان ایران نیز شهر بوده و اقوام متعددی را در خود جای داده است که شامل فارس، ترکمن، سیستانی، ترک (آذربایجانی و قزلباش)، مازندرانی‌ ها، بلوج و قزاق ‌ها هستند.

این استان شمالی ۲ میلیون جمعیت دارد.