کرونای خطرناک از شرق وارد می شود/ تاکید نمکی بر کنترل مستمر مرزهای شرقی و پروازهای هند و پاکستان
رکنا: وزیر بهداشت طی نامه ای به روسای دانشگاه های علوم پزشکی، بر کنترل مرزهای شرقی و پروازهای ورودی هند و پاکستان تاکید کرد.
![کرونای خطرناک از شرق وارد می شود/ تاکید نمکی بر کنترل مستمر مرزهای شرقی و پروازهای هند و پاکستان](https://cdn.rokna.net/thumbnail/YOGW23umUWwh/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c3ud0HHB5WIWvtfuJ1_NwVg,,/%D9%86%D9%85%DA%A9%DB%8C.jpg)
کرونا در هندوستان جهش یافته و ممکن است سایر مناطق دنیا را نیز تحت تاثیر قرار دهد.
به گزارش رکنا، در نامه وزیر بهداشت به روسای دانشگاه های علوم پزشکی آمده است:« باتوجه به شیوع ویروس موتاسیون یافته هندی رعایت موارد زیر الزامی است:
1- گزارش کنترل مرزهای استان های شرقی، جنوب شرقی و همچنین مرزهای دریایی جنوب و پروازهای ورودی از کشورهای پاکستان و هندوستان به طور مستمر و روزانه به دفتر اینجانب گزارش شود.
2-در کلیه استان هایی که اتباع کشورهای هندوستان و پاکستان از اول فروردین تاکنون وارد شده اند، سریعاً با ثبت PCR مورد بررسی قرار گرفته و عنداللزوم فوری قرنطینه شوند.
3-همانگونه که قبلاً ابلاغ شده است، نمونه های دوره ای بیماران به خصوص آنهایی که به سرعت حالشان به سمت وخامت می رود، گرفته و جهت بررسی از نظر موتاسیون به انستیتو پاستور، آزمایشگاه دانشکده بهداشت و آزمایشگاه مرجع طرف قرارداد معاونت محترم پژوهشی ارسال گردد.
گزارش سریع و به موقع از تحولات بیماری در منطقه تحت مدیریت به دفتر اینجانب ضروری است.» آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
-
اخراج امید عالیشاه پس از بررسی VAR
ارسال نظر