این مطلب از گروه وب گردی است و تنها جنبه سرگرمی دارد
تصویر جدید علی منصوری بازیگر نیما در سریال خط قرمز به همراه فرزندانش
تصویر جدیدی از فرزندان علی منصوری را در ادامه مشاهده می کنید.
![تصویر جدید علی منصوری بازیگر نیما در سریال خط قرمز به همراه فرزندانش](https://cdn.rokna.net/thumbnail/qnZ7ADa7eg29/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c7a48gWkhBDevtfuJ1_NwVg,,/%D8%B9%D9%84%DB%8C+%D9%85%D9%86%D8%B5%D9%88%D8%B1%DB%8C.jpg)
علی منصوری بازیگر و آهنگساز و نوازنده پیانو می باشد که او با نقش نیما در سریال خط قرمز شناختیم. این بازیگر بی حاشیه و بسیار کم کار می باشد. وی سال ها پیش ازدواج کرده است و دو فرزند دارد.
این بازیگر با بازی در سریال خط قرمز توانست به شهرت برسد. علی منصوری از بازیگران با سابقه کشور و البته کم کار می باشد. علی منصوری سالهاست ازدواج کرده است و متاهل می باشد. وی در کنار علاقه مندی اش به بازیگری به نوازندگی پیانو نیز پرداخته است.
علی منصوری / علی منصوری بازیگر / بیوگرافی علی منصوری / همسر علی منصوری / عکس علی منصوری
علی منصوری بازیگر و آهنگساز ایرانی در ٢۵ شهریور سال ١٣۵٣ در تهران به دنیا آمده و دانش آموخته رشته بازیگری در مقطع کارشناسی بوده و علاوه بر آن به دنبال آموختن حرفه ای موسیقی نیز بوده است.
علی منصوری از کودکی به موسیقی علاقه داشت و یکی از آرزوهای دوران کودکیش نوازندگی و آموختن انواع ساز بود. در پی تحقق پیدا کردن این آرزو از ده سالگی به دنبال فراگیری موسیقی رفت. سال ها بعد او کارهای مربوط به ارکستر و کنسرت بنیامین بهادری را بر عهده داشت.
علی منصوری بازیگر نقش نیما در خط قرمز
خط قرمز نام یک سریال تلویزیونی سبک درام و اجتماعی به کارگردانی قاسم جعفری است. این سریال اولین بار از ۱۳ آذر ۱۳۸۰ تا ۴ تیر ۱۳۸۱ به صورت هفتگی (هر سهشنبه) و برای دومین بار در خرداد و تیر ۱۳۸۳ به شکل روزانه از شبکهٔ سه تلویزیون ایران پخش شد. همچنین شبکه آیفیلم و شبکههای استانی نیز بارها به بازپخش آن اقدام کردند.
بازیگر نقش نیما در خط قرمز که سریالی بسیار پر مخاطب بود در اوایل جوانی این نقش را بازی کرده و بعدها با درخشش در این مجموعه تلویزیونی در آثاری چون گل مرداب؛ غریبانه، کمکم کن، با من قرار بگذار ، ضربان، و فیلم های سینمایی شتاب زده سرزمین مادری، رویای آخر، جاده متروک، قند ترش و …ایفای نقش کرده است.
-
ویدیو امروز | اجرای دیدهنشده و نوستالژی اولین سرودملیایران توسط مهرانمدیری و شهردادروحانی در سال ۱۳۹۱
ارسال نظر