سه متهم به کلاهبرداری اینترنتی در آبادان دستگیر شدند/ کشف بیش از20میلیارد ریال وجوه کلاهبرداری شده از متهمان
حوادث رکنا: رئیس پلیس شهرستان آبادان از کشف بیش از 20میلیارد ریال وجوه کلاهبرداری با ترفند «فیشینگ» (درگاه های جعلی اینترنتی) همراه با دستگیری سه متهم در این زمینه دستگیر شدند.
![سه متهم به کلاهبرداری اینترنتی در آبادان دستگیر شدند/ کشف بیش از20میلیارد ریال وجوه کلاهبرداری شده از متهمان](https://cdn.rokna.net/thumbnail/zEIXlLcsZC27/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cdcDzz19BNZCvtfuJ1_NwVg,,/%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا، سرهنگ کیومرث کشوری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه انتظامی رکنا در خوزستان گفت: در پی گزارش کلاهبرداری های سریالی از شهروندان با ترفند فیشینگ، پیگیری موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا این شهرستان قرار گرفت.
وی اضافه کرد: طبق اظهارات مال باختگان، این افراد در یک شبکه اجتماعی خارجی با دریافت پیامک های جعلی سامانه «ثنا» به درگاه جعلی کشانده شده و با دستیابی به رمزهای اینترنتی توسط افراد کلاهبردار، حساب شان خالی شده است.
رئیس پلیس شهرستان آبادان ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با بررسی سرنخ های دیجیتالی و انجام تحقیقات گسترده یکی از متهمان که جوانی 18ساله بود را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی دستگیر کردند.
وی تصریح کرد: از این متهم 16 دستگاه تلفن همراه، 14 عدد سیم کارت حاوی لینک های آلوده با عناوین جعلی ثنا، سهام عدالت و بسته معیشتی کشف شد.
سرهنگ کشوری گفت: متهم در مواجهه با ادله و مستندات به کلاهبرداری با ترفند فیشینگ با استفاده از ربات های آلوده با همدستی 2 نفر از دوستانش اعتراف کرد.
وی بیان کرد: در ادامه این عملیات 2 عضو دیگر این باند دستگیر و 8 دستگاه تلفن همراه،یکدستگاه لپ تاب حاوی 10 عدد سیم کارت حاوی ربات های درگاه ساز بانکی و بدافزارهای ساخت پیامک و دیگر رباتهای مجرمانه کشف شد.
شهروندان مراقب ترفندهای فیشینگ باشند
رئیس پلیس شهرستان آبادان اظهار کرد: متهمان با طراحی لینک آلوده، شهروندان را به باز کردن لینک اینترنتی جعلی ترغیب و با هدایت طعمه هایش به صفحه فشینگ حساب کاربران را خالی و با استفاده از نصب بد افزار با عناوین (سهام من، عدالت همراه، ابلاغیه ثنا، بسته معیشتی ) بر روی گوشی شاکیان، اقدام به ارسال بیش از 2هزار پیامک از طریق ربات به شماره خطوط مختلف در سراسر کشور می کردند.
وی افزود: تاکنون 23میلیارد ریال از وجوه کلاهبرداری شده متعلق به شهروندان در این شهرستان و سایر هموطنان در دیگر نقاط کشف شد گفت:با توجه به مستندات، تحقیقات برای شناسایی مالباخته ها که به اعتراف متهمان بالای 2هزار نفر می باشند با هماهنگی مقام قضایی توسط پلیس فتا ادامه دارد.
وی اضافه کرد: قطع یارانه، ابلاغیه سمانه ثنا، بسته کمک معیشتی، ثبت نام برای دریافت کارت سوخت، ثبت نام سهام عدالت و غیره از نمونه های بارز پیامک های ارسال شده در ایام گذشته بوده که متاسفانه تعدادی از شهروندان در دام مجرمان گرفتار شده اند.
وی از شهروندان خواست به اخبار و اطلاعات منتشره از منابع نامعتبر توجه نکرده و اطلاعات مهم اعم از بانکی و یا شخصی و هویتی خود را برای این منابع ارسال نکنند.
علی رنجکش
-
بهاره رهنما درباره ازدواجش با یک سوپر تریلیاردر: در مقابل پولدارهای جامعه، من آدم فقیری به حساب میام!
ارسال نظر