افشای راز رسیدن به ملکه زیبای مصر + عکس
رکنا: باستان شناسان معتقدند که ممکن است مقبره کلئوپاترا ملکه زیبا و مشهور مصر باستان را پیدا کرده باشند.
به گزارش رکنا، باستان شناسان در مصر طی مطالعات اخیر خود دریافتند تنها ۱۳ متر زیر زمین یک محوطه باستانی در این کشور، یک تونل مرموز وجود دارد که می تواند به مقبره ای منتهی شود که باستان شناسان دهه ها را صرف جستجوی آن کرده اند.
گروهی از باستان شناساندر یک ماموریت تحقیقاتی با حضور باستان شناسانی از مصر و دومینیکن با همکاری دانشگاه سانتو دومینگو، موفق شدند یک تونل مخفی و زیر زمینی را در منطقه معبد تاپوزریس مگنا در غرب اسکندریه کشف کنند.
در حالی که هنوز انتهای این تونل شناسایی نشده و مشخص نیست این تونل به کجا ختم می شود، برخی از کارشناسان معتقدند که تونل فوق احتمالا به مقبره کلئوپاترا منتهی می شود.
گفتنی است تا این لحظه خود مقبره کشف نشده است، اما با توجه به موقعیت تونل، باستان شناسان معتقدند که ممکن است مقبره کلئوپاترا ملکه زیبا و مشهور مصر باستان را پیدا کرده باشند.
بر اساس برخی روایات، کلئوپاترا در بندری در اسکندریه باستان دفن شده است. این بندر باستانی اکنون به دلیل تأثیر بلایای طبیعی از جمله سونامی و تغییرات اقلیمی، در زیر آب است.
بر اساس یک پست فیس بوک که توسط وزارت گردشگری و آثار باستانی مصر منتشر شد، مطالعات انجام شده بر روی این کشف بالقوه پیشگام نشان می دهد که این تونل دارای طراحی مشابه با تونل چند صد ساله دیگری است که در یونان یافت شده است.
کشف تونل پر رمز و راز در مصر
بر اساس این گزارش، تونل کشف شده اخیر در مصر که بخشی از آن زیر آب است، حدود ۲ متر ارتفاع داشته و طول آن ۱۳۰۵ متر است.این کشف تقریباً ۲۰۵۲ سال پس از مرگ کلئوپاترا، که بین سال های ۶۹ قبل از میلاد تا ۳۰ قبل از میلاد زندگی می کرد، انجام شد.
او آخرین حکمران مصر قبل از تسخیر این سرزمین توسط امپراتوری روم در سال ۳۰ قبل از میلاد بود، بر اساس روایات و مستندات تاریخی، پس از شکست اکتاویان (که بعداً آگوستوس نامیده شد) از کلئوپاترا و مارک آنتونی در نبرد در اکتیوم، این ملکه مشهور و زیبا حدود ۲۱ سال در مصر فرمانروایی کرد.
پیش از این در مأموریت تحقیقات مشترک باستان شناسی مصر- دومینیکن، آثار قابل توجهی در داخل معبد تاپوزریس مگنا کشف شده بود که از جمله مهمترین این آثار می توان به سکهه ایی با تصاویر و نام های ملکه کلئوپاترا و اسکندر مقدونی، سرهای چند مجسمه و مجسمههای الهه ایزیس اشاره کرد
در خاتمه گفتنی است این تنها تونلی نبود که در این مأموریت یافت شد و تعدادی تونل از دریاچه کینگ ماریوت تا دریای مدیترانه و همچنین ۱۶ سایت تدفینی در داخل مقبره های حکاکی شده و دارای مومیایی نیز طی این مطالعات کشف شد.
ارسال نظر