این تست روانشناسی ویژگی‌های پنهان شخصیت شما را برملا می‌کند

در قرن بیستم، یک روان پزشک مجارستانی به نام «لئوپولد سوندی» تست روان شناسی طراحی کرد تا به ضمیر ناخودآگاه افراد پی برده و بتواند افکار، انگیزه ها و خواسته های پنهان و سرکوب شده آن ها را کشف کند.

این روان پزشک اعتقاد داشت مردم جذب افرادی می شوند که شبیه خودشان هستند. به این معنی که وقتی خصلت های یک فرد ما را آزار می دهد؛ همان خصلت هایی هستند که در درون ما سرکوب شدند و نه در ظاهر بلکه در باطن با او مشابه هستند.

در تست Szondi تصاویری از یک سری افراد مبتلا به اختلالات روانی مختلف به فرد نشان داده شده و از او خواسته می شود تا دو فردی که او را جذب کردند (جذاب ترین افراد از نظر او) و دو فردی که در او تنفر ایجاد کردند را انتخاب کند.

این انتخاب ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و اطلاعات به پزشک روان شناس می دهند تا جنبه هایی از شخصیت فرد که پنهان هستند و باعث رضایت یا عدم رضایت او شدند را بشناسد.

اصل این آزمون شامل ۶ عکس از ۸ گروه اختلالات روانی و در مجموع ۴۸ عکس است.

بعدا، این تست روان شناسی توسط روان شناسان دیگر رد شد، چون استدلال کردند از روی ظاهر چهره و بدن نمی توان به سلامت روانی افراد رسید. امروزه، دیگر از این تست روان شناسی استفاده نمی شود، ولی هنوز در ذهن برخی از مردم باقی مانده است و بدان اشاره می کنند.

حتی در سال های گذشته برخی از سایت ها هم این تست روان شناسی را به طور کامل تشریح کرده و کاربران خود را تشویق به انجام آن می کردند.

اخیرا یک کاربر فیسبوک به نام Junji Noe نسخه خلاصه و کوتاه شده ای از این تست را منتشر کرده که به سرعت در اینترنت و شبکه های اجتماعی محبوب و پر بازدیدکننده شد. هزاران نفر از روی کنجکاوی و پی بردن به ویژگی های شخصیتی پنهان خود سراغ این تست رفتند تا به درون لایه های پنهانی ذهن خود برسند.

شاید شما هم دوست داشته باشید این تست روان شناسی جالب را انجام دهید، ولی توجه کنید اگرچه نتایج این تست می تواند شامل نتایج غافل گیرکننده ای باشد که حتی با واقعیت های شخصیتی شما هم تطابق دارند، ولی فراموش نکنید که این تست هیچ گونه پایه علمی ندارد و نمی تواند مورد استناد قرار بگیرد.

این تست به این صورت است که باید یک عکس از میان ۸ عکس زیر را انتخاب کنید:

تست روانشناسی

هر عکس نشان دهنده یک اختلال روانی و دو مفهوم مهم در دنیای روان شناسی به نام های «سرکوب» و «انکار» است. معنانی این دو مفهوم تا حدود زیادی مشخص هستند.

در سرکوب ما افکار و تمایلاتی که برایمان ناخوشایند بودند را به ضمیر ناخودآگاه فرستادیم. سرکوب یک مکانیزم دفاعی مهم روان شناختی است.

در انکار یک روند ذهنی طی می کنیم تا عمیق ترین غرایزی که داریم را منکر شده و برعکس به سراغ رفتار هایی برویم که با درون ما متضاد هستند، ولی به آن ها تظاهر می کنیم.

حالا، براساس عکسی که انتخاب کردید؛ می توانید تفسیر های زیر را درباره شخصیت خود داشته باشید:

عکس شماره ۱: سادیست (آزار دیگران)

احتمالا در اوایل زندگی تحت سلطه افرادی اقتدارگرا مانند والدین یا معلمان خود بودید؛ بنابراین شما احساس تسلط بر دیگران را در خود سرکوب می کنید. شخصیتی منفعلانه و نسبتا دوستانه دارید و می خواهیم مدام دیگران را خوشحال کنید، اما در درون خود عاشق دیدن آزار و رنج دیگران هستید.

سرکوب: تمایل بر سلطه دیگران

انکار: شخصیت صلح آمیز و بی ضرر و کمک کننده به دیگران

تعادل: وقتی نمی خواهید کاری را انجام دهید؛ مدام موانعی ایجاد می کنید که برای دیگران خسته کننده می شود. مانند دیر رفتن سر کار!

عکس شماره ۲: صرع (غشی)

در کودکی به شما یاد دادند برخی رفتار ها مانند عصبانیت خوب نیستند. بنابراین، شما اجازه نمی دهید چنین رفتار هایی در ظاهر از شما سر بزند و همیشه نسبت به حرکات شدید منفی یا مثبت واکنش نشان می دهید.

شما یک ماسک عاطفی بر چهره دارید و نمی خواهید دیگران عواطف شدید شما از جمله احساسات منفی خود درباره یک موضوع یا فرد را دریابند. سعی می کنید مهربان و ملایم باشید و دوستانه رفتار کنید. دوست دارید دیگران شما را قابل اعتماد و صلح طلب بشناسند، ولی همیشه از درون تحت فشار هستید و برخی اوقات دیگر نمی توانید تحمل کنید و یک دفعه منفجر می شوید و شدیدا عصبانی می شوید که دیگران اصلا ازتان انتظار ندارند.

سرکوب: احساس عصبانیت، تحریک پذیری و پرخاشگری

انکار: تبدیل شدن به فردی مهربان و دوست و مسئولیت پذیر

تعادل: طغیان ها و خشم های ناگهانی نادر در اثر تحریک شدن

عکس شماره ۳: جنون

احتمالا فردی باهوش و دارای ذهن بیش فعالی هستید. در تجارت خوب است، ولی در زندگی عادی مجبور به تحمل، مهار و قانون مداری می شوید. از نیاز های عاطفی خود و دیگران بی اطلاع هستید و اغلب اوقات احساس گم شدن یا قطع ارتباط با دیگران می کنید.

سرکوب: بیش فعالی ذهنی و تخیل زیاد

انکار: پذیرش رفتار های کلیشه ای و قانون مدارانه

تعادل: اغلب به صورت دفاعی عمل کرده و دوست دارید از مجموعه قوانین وضع شده پیروی کنید.

عکس شماره ۴: اسکیزوفرنی

اگر این زن را انتخاب کردید؛ احتمالا بدون داشتن عذابی دیگران را سرکوب می کنید. برای ارتباط با دیگران تلاش کرده، ولی همین کار برایتان یک چالش است. روابط شما فاقد عمق و احساسات عمیق و صادقانه است. برای جبران سعی می کنید خود را اجتماعی نشان بدهید و وقت خود را با دوستان و خانواده بگذرانید تا از این طریق انزوا و تنهایی خود را پنهان کنید.

سرکوب: نداشتن احساس نسبت به دیگران

انکار: یک فرد بسیار اجتماعی و دارای دوستان زیاد

تعادل: درباره انزوا یا عدم محبت به دیگران اصلا با دوستان خود صحبت نمی کنید.

عکس شماره ۵: هیستریک (هیجانی)

در کودکی به شما گفته شده یا به اجبار مجبور شدید از خودنمایی و خودشیفتگی برای دیگران چشم پوشی کنید. عمیقا دوست دارید در کانون توجه و جذب دیگران باشید، ولی این طور رفتار نکرده و فردی متواضع و صمیمی نشان می دهید. به ندرت در کانون توجه دیگران قرار می گیرید، ولی در خلوت خود بسیار با نشاط هستید و به جزئیات ظاهری خود توجه زیادی دارید.

سرکوب: میل به توجه و تحسین شدن

انکار: از کانون توجه دیگران فرار می کنید و سعی دارید خودتان را معتدل نشان دهید.

تعادل: مشاغل و سرگرمی های نادر را انتخاب می کنید؛ خوش لباس و شیک پوش هستید و پنهانی جلب توجه می کنید.

عکس شماره ۶: افسرده

در ظاهر فردی خوشحال و سرحال هستید، ولی در اعماق درون شما و در خولت خودتان احساس تنهایی و بی ارزشی می کنید و حتی نفس کشیدن را گناه می دانید. با تمرکز ذهن خود روی کار و زندگی و افراد دیگر سعی دارید این افکار پنهانی خود را فراموش کنید، ولی همیشه اعتماد به نفس پایینی دارید.

سرکوب: احساس بی ارزشی و عدم کفایت

انکار: شخصیتی شاد و پویا که روی کار و دوستان خود تمرکز دارد.

تعادل: نقش روانشناس را بازی کرده و دنبال ارائه راهکار هایی برای مشکلات دیگران است.

عکس شماره ۷: دیوانه

شما به احتمال زیاد منطقی، از نظر فکری بالغ و متعادل هستید. با هرج و مرج یا نمایش بیش از حد احساسات مخالف هستید و اگر فردی با صدای بلند صحبت کند؛ اذیت می شوید. اگر کسی بیش از حد اعتماد به نفس داشته باشد و بر خود ببالد؛ شما ازش متنفر هستید، چون در درون خود مشغول سرکوب گرایش های بیش فعالی خود هستید. گرایش هایی که باعث می شوند کنترل خود را از دست بدهید. احتمالا در کودکی معلمان و والدین شما سعی کردند همیشه فردی آرام و متین باشید.

سرکوب: سطح انرژی و تحریک پذیری بالا

انکار: منطقی، معقول، فرار از افراط و تفریط

تعادل: از ورود به مکان های وسوسه انگیز مانند قمارخانه و کازینو جلوگیری می کند.

عکس شماره ۸: اختلال تجزیه هویت

احتمالا در کودکی توسط والدین، معلمین و شایر اعضای خانواده مورد آزار و اذیت قرار گرفتید یا به شما تجاوز شده و از نظر روحی روانی آسیب دیده هستید. این تروما باعث شده است تا به طور ناخودآگاه خود را به عنوان یک شریک جنسی زیر سوال ببرید. دوست ندارید نقش جنس مخالف را داشته باشید و دچار دوگانگی هویتی و سرکوب شده هستید.

سرکوب: شریک جنسی خوبی نبودن

انکار: تاکید بر نقش و هویت جنسی، تمایل زیاد به نقش های مردانه و زنانه

تعادل: انطباق با کلیشه ها و چیز هایی که دیگران از یک شریک جنسی و زن یا مرد بودن انتظار دارندبرای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.