دسیسه یک کلاهبردار برای تهمینه میلانی و همسرش / خانم کارگردان فاش کرد + فیلم
حجم ویدیو: 5.04M | مدت زمان ویدیو: 00:00:41

تهمینه میلانی (زاده ۱۵ شهریور ۱۳۳۹) کارگردان، فیلم‌نامه نویس، تهیه کننده فیلم، منتقد و معمارایرانی است. تهمینه میلانی در زمینه‌های منشی‌گری صحنه و طراحی صحنه و لباس نیز فعالیت کرده‌است. تهمینه میلانی در سال ۱۳۳۹ در خیابان بهشتی ( منصور ) شهر تبریز به دنیا آمد. تهمینه میلانی فریب پیامک کلاهبرداران را خورد. تهمینه میلانی توضیحاتی در مورد فریب خود و همسرش از سایت های جعلی را می دهد.

به گزارش اختصاصی خبرنگار رکنا، پیامک های کلاهبرداران تمامی ندارد و افرادی هم که در یک لحظه فریب پیامک های ارسالی را می خورند بیشمارند.هشدار ها بابت اینکه وارد هر سایتی نشوید که آدرس آن در پیامک های ارسالی درج شده هم لااقل چند بار به دست همه ما رسیده است اما گویا این ناخوآگاه ماست که پیامک های ارسالی را باز کرده و لین های آبی را لمس می کند.سپس سایت باز می شود و در کسری از ثانیه گرفتار سایت های کلاهبرداری شده ایم.

این فریب خوردن ها پیر و جوان و کوچک و بزرگ و مردم عادی و مشهور هم نمی شناسد.هر کدام از ما ممکن است یک بار طعمه این کلاهبرداری ها و فریب های اینترنتی شویم.

این بار تهمینه میلانی و همسرش فریب این سایت های جعلی را خورده اند.این کارگردان مشهور ایرانی در توضیح این حادثه گفت:«پیامکی به دستم رسید که گمان کردم از سمت قوه قضائیه است اما بعد از اینکه آن را باز کرده و لینک داخل پیامک را لمس کرده و وارد سایت شدم؛ متوجه شدم که نوعی ویروس اینترنتی بوده است.ابتدا با تصور اینکه از من شکایت شده شوکه شده بودم و برای همین به این فکر نکردم که قبل از باز کردن آدرس سایت از درست بودن نشانی مطمئن شوم.فکر می کردم آدرس سامانه ثنا است.هم زمان با ارسال این پیامک برای من، همین پیامک به همسرم هم ارسال شد.»

شهروندان دقت کنند

سرهنگ داود معظمی گودرزی-رئیس پلیس فتا در این خصوص تاکید داشت: امروزه با توجه به فعال‌سازی رمز دوم پویا و محدود شدن دسترسی سارقان اینترنتی، مجرمان با استفاده از روش‌های جدید و تبلیغات دروغین سعی در دسترسی به اطلاعات حساب بانکی کاربران را دارند و تقارن این موضوع با انتقال اقدامات خدماتی بسیاری از سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی از جمله قوه قضاییه از طریق فضای مجازی به شهروندان منجر به سوءاستفاده و فرصت طلبی برخی از این مجرمان شده است.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران بزرگ عنوان کرد: در این روش از کلاهبرداری فرد کلاهبردار با جعل آدرس اینترنتی سامانه ثبت نام الکترونیک قوه قضاییه پیامکی با محتوا‌هایی نظیر ابلاغیه، ثبت شکایت در سامانه و... که در نهایت به یک لینک پرداخت برخط منتهی می‌شود برای شهروندان ارسال می‌کنند و از آنجایی که برخی از شهروندان از این سامانه‌ها و نحوه فعالیت آن‌ها آگاهی ندارند و مبلغ عنوان شده نیز بسیار ناچیز است روی لینک کلیک کرده و اقدام به عملیات پرداخت وجه می‌کنند.

رئیس پلیس فتا ادامه داد: لینک معرفی شده در این پیامک‌ها حاوی یک بدافزار است و مجرمین اینترنتی با این شگرد مجرمانه، اطلاعات کارت بانکی متقاضیان را به سرقت برده و نسبت به برداشت غیرمجاز از حساب بانکی آن‌ها اقدام می‌کنند.

سرهنگ گودرزی با اشاره به اینکه ارسال کنندگان لینک‌های جعلی هدفی جر سرقت اطلاعات بانکی شهروندان ندارند، بیان داشت: اعتماد به این افراد و مراجعه به لینک‌های ارسالی می‌تواند زمینه سوءاستفاده از اطلاعات کاربران را فراهم سازد و چنانچه شهروندان پیام‌هایی تحت عنوان سامانه ثنا (سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی) دریافت کردند که حاوی لینک پرداخت بود، آگاه باشند که در معرض کلاهبرداری قرار گرفته اند و به هیچ وجه روی لینک مربوطه کلیک نکنند.

رئیس پلیس فتا به شهروندان توصیه کرد: می‌بایست برای پیشگیری از برداشت‌های غیرمجاز ضمن افزایش سطح آگاهی و سواد رسانه‌ای خود فریب پیامک‌های دریافتی از منابع نامعتبر را نخورده و از باز کردن لینک‌های ارائه شده از سوی افراد ناشناس بصورت پیامکی و یا در شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند و در صورت برخورد با چنین مواردی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir گزارش دهند.