افرادی که قربانی شارژ ارزان قیمت شدند

به گزارش رکنا، سرهنگ "داود معظمی گودرزی" در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس، اظهار داشت: در پی مراجعه شهروندی به پلیس فتا تهران، وی اظهار کرد، مبلغ 300 میلیون ریال از حساب بانکى اش، توسط فرد یا افرادى ناشناس برداشت شده است.

وی عنوان کرد: همچنین شاکی در ادامه اظهاراتش عنوان کرد، در حال مکالمه ی تجاری مهمی بودم که شارژ تلفن همراهم به پایان رسید و باتوجه به اینکه برای خرید شارژ و ادامه مکالمه عجله داشتم وارد موتور جستجوگر گوگل شدم و با وارد کردن عبارت خرید شارژ وارد اولین سایت شدم و پس از وارد کردن اطلاعات محرمانه کارت بانکی با تراکنش ناموفق مواجه شدم و پس از چند لحظه تمام موجودی حسابم را از دست دادم.

رئیس پلیس فتا تهران ادامه داد: پس از اخذ اظهارات شاکی کارشناسان پلیس فتا اقدامات خود را آغاز کردند و متوجه شدند فردی تحت عنوان خرید شارژ با ارزانترین قیمت با ایجاد یک درگاه جعلی پرداخت از کاربران فضای مجازی کلاهبرداری می کند.

سرهنگ گودرزی ابراز داشت: در گام بعدی از تحقیقات پلیسی، متخصصین سایبری پلیس فتا هویت و مخفیگاه متهم را در یکی از مناطق جنوبی تهران شناسایی با هماهنگی های قضائی متهم در مخفیگاهش دستگیر وبه پلیس فتا انتقال یافت.

وی خاطر نشان کرد: این شیاد سایبری پس از انتقال به پلیس فتا معترف شد، باتوجه به مهارتی که در زمینه اینترنت داشتم با ایجاد صفحه جعلی و وعده فروش شارژ ارزان قیمت‌، ‌قربانیان خود را به سمت خرید از سایت جعلی برده و با به دست آوردن اطلاعات حساب بانکى افراد نسبت به سرقت موجودی حساب قربانیان اقدام نموده است

این مقام پلیسی به شهروندن توصیه کرد: پیامک رمز یکبار مصرف که حاوی اطلاعاتی از تراکنش شامل مبلغ،نوع تراکنش و ... می باشد را با خرید اینترنتی خود مطابقت دهند و به هیچ عنوان فریب تبلیغات اغوا کننده و دروغین خریدهای آنلاین با قیمت های ارزان تر را نخورید و برای انجام یک خرید اینترنتی موفق حتما از سایت های دارای نماد اعتماد الکترونیک استفاده کنند،همچنین در صورت مشاهده موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir لینک مرکز فوریت‌های سایبری با ما درمیان بگذارید.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

وبگردی