سام همه هزینه های دختران تهرانی را می داد؟! / این دختران چرا از او وحشت داشتند؟

به گزارش  رکنا،  با توجه به اینکه افراد زیر سقف خانه خود و در امن ترین شرایط به سراغ فضای مجازی می روند باعث ایجاد این تصور غلط می شود که فضای مجازی از فضای واقعی بیرون از خانه امن تر و کم خطر تر می باشد . اما واقعیت این است که شما در دنیای واقعی در اولین برخورد با افراد اگر پی به نیات درونی آنها هم نبرید حداقل واقعیت جنسیت سن و ظاهر و پوشش وی را مشاهده می کنید. اما در دنیای مجازی هیچ تضمینی وجود ندارد که افراد همان کسی باشند که ادعا می کنند خصوصا افرادی که در سایت های همسریابی یا دوست یابی به سراغ دختران جوان می روند.

کارآگاهان این پلیس اخیرا موفق به دستگیری فرد آزارگری شدند که در یکی از سایت های دوستیابی اقدام به معرفی خود به عنوان فردی با توان مالی بالا و صاحب شرکت و خودرو گرانقیمت و ساکن شهرک غرب و با نام جعلی" سام "می کرد که حاضر است هزینه های خانمی که با وی در ارتباط قرار بگیرد را بپردازد. یعنی 8میلیون تومان درماه !!

مردی که قرار بود همه هزینه های دختران جوان بدهد ولی با ساتور به سراغشان می رفت

متاسفانه برخی از دختران جوان با وعده های دروغینی که این فرد به آنها در فضای مجازی (اپلیکیشن دوستیابی (meet me داده بود اغفال شده و سر قرار حاضر می شدند و در ادامه متهم با یک خودروی پ‍ژو مشکی رنگ به سراغ آنها می رفت و آنها را به محل خلوتی در خارج از شهر برده و با تهدید ساتور آنان را مورد آزار قرار داده و با سرقت گوشی و طلاجات آنها از محل متواری می شد.

در این پرونده نیز همکاران من با تلاش شبانه روزی موفق به شناسایی و دستگیری متهم شدند . اما نکته جالب توجه در این پرونده فاصله کوتاه بین آشنایی و وقوع جرم می باشد یعنی متهم در کمتر از یک هفته قربانیان خود را شناسایی و اغفال کرده و به سر قرار شیطانی با خود می کشانده است!

وعده دروغین سام برای دختران تهرانی

با وجود دستگیری متهم توسط پلیس تجربه هولناک تهدید با ساتور، آزار و اذیت، سرقت اموال و فردی که برای وادار ساختن قربانی به برقراری ارتباط وی را تهدید به مرگ کرده تا سال ها در ذهن فرد بزه دیده باقی می ماند و تا اعماق ذهن و روح وی رسوخ می کند و شاید هیچ گاه نیز فراموش نشود و حتی مجازات فرد آزارگر هم نمی تواند از بار اندوه این تجربه بکاهد .

اینجاست که منطق حکم می کند به جای رسیدن به نقطه ای که به دنبال دستگیری و مجازات متهم و یا رفتن به سراغ روانشناسان برای درمان آسیب ها و صدمات ناشی از بزه دیدگی باشیم باید یک قدم به عقب برگشته و با رعایت نکات هشداری و توجه به آموزش های پلیس به گونه ای از خود محافظت کنیم که اگر ده ها فرد آزار گر و فریبکار نیز وجود داشت راهی به درون ذهن و زندگی ما برای فریبکاری و اغفال نیابد .

در ادامه برخی نکات هشداری مفید در مواجهه با فضای مجازی را عنوان می نمایم که امیدوارم دختران جوان با رعایت این نکات از خود محافظت نمایند .

- برای محافظت از خود در برابر آسیبهای فضای مجازی باید تمام چارچوبهای اخلاقی که در فضای حقیقی به آنها معتقد هستید در فضای مجازی نیز رعایت کنید.

- وقتی شما با فردی روبرو می شوید که از همان ابتدا با پیشنهادات غیر اخلاقی به سمت شما

می آید شک نداشته باشید که با قبول پیشنهاداتش خود را در معرض انواع آسیب ها و جرائم از جمله سوءاستفاده مالی، جنسی قرار داده و ممکن است مود تهدید و اخاذی نیز قرار بگیرید .

- اگر کمی واقع بینانه به شرایط نگاه کنید متوجه می شوید فردی با این شرایط عالی مالی و اجتماعی نیازی ندارد تا در فضای مجازی به دنبال فرد مورد نظر خود بگردد !

- اساسا سایت های همسریابی و دوستیابی به علت نداشتن مجوزهای قانونی محل قابل اعتمادی برای جستجو و یافتن همسر و شریک زندگی نیست.

- بعضا دیده شده یک گزارش ساده به همکاران من در کشف و حل معمای پرونده های جنائی و آزار و اذیت های سریالی کمک زیادی کرده است. از خانم های جوان می خواهم حتی اگر با پی بردن به فریبکار بودن فرد مورد نظرشان از ادامه ارتباط با او خودداری کردند و یا موفق به فرار از دست فرد آزارگر شدند بلافاصله مراتب را به همکاران من در پلیس آگاهی اطلاع دهند .

اگر خانمی احساس می کند مشخصات اعلام شده در این متن با مشخصات فردی که وی را مورد آزار و سرقت قرار داده مطابقت دارد می تواند با مراجعه به اداره شانزدهم پلیس آگاهی پایتخت شکایت خود را مطرح کند.

در پایان باز هم تاکید می کنم فضای پر از راز و پیچیدگی مجازی محل مناسبی برای شناخت و اعتماد به افراد نیست. به عنوان شهروندی مسئول و دلسوز با مطالعه و باز نشر این مطالب یاریگر پلیس آگاهی در برقراری نظم و امنیت باشید .برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی