حقایقی تکاندهنده از مرکز شکنجه خاورمیانه/ از اقدامات غیراخلاقی تا زجر دادن زندانیهای آویزان با شوکر برقی
رکنا: چندین سال است که سازمانهای حقوقی خواستار پایان دادن به شرایط سرکوبگری علیه مردم بحرین و توقف اخراج شهروندان از کشور توسط مقامات بحرین است.
به گزارش رکنا، مدت هاست که حکومت بحرین با انتقادات گستردهای در زمینه حقوق بشر و سرکوب مخالفان سیاسی خود در کشور و به تبع آن حبس آنها در زندان و شکنجههای سخت مواجه است.
گزارشی که می خوانید مربوط به سفر یکی از شاهزادههای انگلیسی به بحرین و بازدید از مرکز شکنجه خاورمیانه است که به موضوع حقوق بشر و سرکوب مخالفان در بحرین از سوی مقامات حاکم پرداخته است.
هدف بازدید شاهزاده اندرو تبلیغ یک پژوهش دانشگاهی در مؤسسه مرتبط با شکنجه مخالفان یعنی آکادمی پادشاهی پلیس بحرین بوده است. این آکادمی به مثابه یک مرکز بازجویی و اعتراف گیری اجباری از مخالفان بحرینی از سال ۲۰۱۵ تاکنون است.
در این گزارش به گواهی و شهادتهایی که موسسه حقوق بشر و دموکراسی بحرین و سازمان آمریکایی دموکراسی و حقوق بشر از نجات یافتگان از شکنجه جمع آوری کرده استناد شده است.
سه نفر از قربانیان این شکنجه اکنون به انگلیس درخواست پناهندگی داده اند و روایت ده نفر از آنها در مورد شکنجههای بسیار خطرناک انجام گرفته از جمله تجاوز جنسی مستند شده است. براساس اظهارات زندانیان مقیم در ساختمان شماره ۱۵ زندان، آنها از آنجا به آکادمی بازجویی و شنکجه منتقل شده اند و با استفاده از شوکرهای قوی، تجاوز جنسی، آویزان شدن و ضرب و شتم مورد آزار و اذیت و شکنجه قرار گرفته اند.
به گفته روزنامه تایمز و براساس گزارش کمیته مستقل حقیقت یاب در سال ۲۰۱۱ که به تایید دولت انگلیس رسیده، وزارت کشور بحرین در شکنجه روشمند افراد تحت بازداشت خود دست داشته اشت.
چندین سال است که سازمانهای حقوقی خواستار پایان دادن به شرایط سرکوبگری علیه مردم بحرین و توقف اخراج شهروندان از کشور توسط مقامات بحرین و آزار و اذیت نزدیکان آنها به بهانه ساکت کردنشان در خارج از کشور هستند.
پیش از این دیدهبان حقوق بشر اروپای میانه نیز به این موضوع پرداخته بود. این موسسه سال ۲۰۱۸ در بیانیهای اعلام کرد که بحرین یکی از بزرگترین کشورهای ناقض آزادی بیان و ابراز عقیده است و بسیاری از فعالان حقوقی و سیاسی را با اتهامات گوناگون از جمله اتهام نشر اکاذیب مجازات میکند.
در این گزارش آمده است که سایتهای ارتباط جمعی به ویژه توئیتر مهمترین تریبون فعالان عرصه حقوق بشر و مخالفان و منتقدین سیاستهای خاندان حاکم بحرین که سیاست سرکوب را پیش گرفته به شمار میرود. مقامات بحرین برای آنکه مخالفین خود در خارج را ساکت کنند خانواده و نزدیکان آنها را بازداشت و شکنجه میکنند.
به عنوان مثال پدر و خواهر یوسف الحوری یکی از فعالان سیاسی مقیم در آلمان که پس از پیام یوسف در توئیتر و درخواست او برای تظاهرات مسالمت آمیز علیه سرکوبگری مقامات بحرین علیه فعالان و مخالفان بازداشت شده بود، در زندان به قتل رسیدند. مقامات بحرین از پدر یوسف خواسته بودند با پسر خود تماس بگیرد و به او ابلاغ کند که فعالیتهای مخالفت آمیز خود را متوقف کند.
زشتترین و بدترین شکنجههایی که در زندانهای بحرین صورت میگیرد شکنجه علیه زنان به اشکال مختلف به ویژه شکنجه جنسی است. موسسه حقوق بشر و دموکراسی بحرین که مقر آن در لندن است سپتامبر گذشته اعلام کرد که ۹ نفر از زنان تحت بازداشت در زندانهای آل خلیفه مورد شکنجه جسمی و روحی و نیز بی توجهی پزشکی و تجاوز جنسی از سوی اداره بازجویی جنائی در شهر عیسی قرار گرفته اند.
براساس گزارش موسسات حقوقی حدود ۳۳۰ زن بحرینی به اتهامهای معلوم و نامعلوم در زندانهای آل خلیفه حبس شده اند و برای اعمال فشار بر همسران و فرزندانشان شکنجه و بازجویی میشوند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر