پشت پرده ارتباط 3 زن بدنام با خواننده معروف ایرانی / واقعیت ماجرا چیست؟+ جزییات

به گزارش رکنا، در روز‌های اخیر گزارش‌هایی درباره بازداشت سه رقصنده اینستاگرامی منتشر شده است. در همین حال شایعاتی مبنی بر ارتباط این سه رقصنده با پرونده محسن لرستانی خواننده مشهور کرد که با اتهامات سنگینی روبه‌رو شده مطرح است.

اخیرا وب سایت باشگاه خبرنگاران وابسته به صداوسیما از بازداشت تعدادی رقصنده اینستاگرامی خبر داد. براساس این گزارش پرونده این رقصنده در اختیار شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه است.

تاکنون حداقل بازداشت سه رقصنده تائید شده است. اسامی اختصاری آن‌ها که در رسانه‌ها منتشر شده "ص. الف"، "س. ش" و "ن. م" است. گفته می‌شود آن‌ها به زندان قرچک منتقل شده اند. با اینحال هنوز مراجع رسمی این اخبار را تائید نکرده اند.

همزمان با این پرونده، پرونده محسن لرستانی خواننده مشهور کرد نیز در همان شعبه در دست بررسی است. کاظم حسینی، وکیل لرستانی، روز چهارشنبه، ۱۰ مهر، گفته بود که موضوع اتهام موکلش "در رابطه با مسائل اخلاقی و خصوصی بود که در فضای مجازی منتشر کرده بود و او شاکی خصوصی ندارد. "

لرستانی متهم به "افساد فی الارض" است. برخی منابع مدعی اند که اتهام او در رابطه با دایر کردن "مرکز فساد" است و چند نفر دیگر در رابطه با این اتهام بازداشت شده اند.

با این حال یک منبع آگاه به باشگاه خبرنگاران گفته است "گرچه رسیدگی به پرونده‌های لرستانی و رقصنده‌های اینستاگرامی هر دو به دست قاضی مقیسه سپرده شده است، اما ارتباطی میان این‌ها وجود ندارد."

محسن لرستانی متولد کرمانشاه است و بیشتر، آهنگ‌هایی به لری از او منتشر شده است. آهنگ «بچه ننه» از جمله مشهورترین آهنگ‌های این خواننده است! اولین جلسه دادگاه او اخیرا برگزار شده است.

559730_478

مستند جنجالی بی راهه

رقصنده‌های اینستاگرامی و مستند جنجالی صداوسیما

بازداشت رقصنده‌های اینستاگرامی موضوعی است که پیشتر هم اتفاق افتاده است.

سال ۹۷ پلیس به برخورد جدی با آن‌ها پرداخت. صفحات اینستاگرامی آن‌ها بسته شد، تقریبا تمام ویدئو‌های رقص هم از صفحات این اشخاص حذف گردید و تعدادی از آن‌ها بازداشت شدند.

اما پخش یک مستند با عنوان "بی‌راهه" از این رقصنده‌ها تبدیل به یک جنجال بزرگ شد و انتقادات گسترده‌ای از پلیس صورت گرفت. مستندی که در واقع فیلم اعترافات این رقصنده‌ها بود. در این فیلم یکی از دختران رقصنده با چشمانی گریان گفت: "فقط برای دل خودم می‌رقصیدم و هیچ درآمدی از این کار نداشتم."

او افزود: «رقصیدن جرم نبود و هیچ وقت چیز خاصی در اینستاگرام منتشر نکردم. هیچ وقت کلاس رقص نداشتم و با کسی هم همکاری نمی‌کرد.»

در این فیلم متهمان دیگری نیز حضور داشتند.

این فیلم به خاطر حضور موثر "مائده هژبری" در آن بازتاب وسیعی یافت. سن و سال اندک و نحوه بازجویی از او اعتراض‌های فراوانی برانگیخت. بسیاری در شبکه‌های اجتماعی پخش این اعترافات را محکوم کردند. در این بین عده‌ای نیز با هشتگ "برقص تا برقصیم" در فضای مجازی سعی در حمایت از این رقصنده‌ها کردند.

تبعات پخش این اعترافات برای صداوسیما سنگین بود، مقامات دولتی و برخی نمایندگان از این مستند به شدت انتقاد کردند.

پس از این جنجال‌ها رقصنده‌های بازداشت شده از زندان آزاد شدند.

پیشتر در سال ۹۳ ماجرای مشابهی رخ داد و گروهی پسر و دختر جوان که به "هپی‌ها" شهرت داشتند ویدئویی از رقص خود در فضای مجازی منتشر کردند که این دختران و پسران نیز در کمتر از ۲۴ ساعت پس از انتشار ویدئو توسط پلیس بازداشت و به زندان محکوم شدند.آن زمان فیس بوک بیش از اینستاگرام در افکار عمومی نفوذ داشت و ویدئو مذکور بارها در فیس بوک توسط کاربران دیده شد.

سال گذشته ۶ نفر به دلیل آموزش زومبا در شاهرود بازداشت شدند. فرمانده سپاه شاهرود از دستگیری اعضای یک "شبکه آموزش رقص زومبا و شافل" خبر داد و گفت، بازداشت‌شدگان که چهار پسر و دو دختر هستند، به تلاش برای تغییر سبک زندگی جوانان و قبح‌زدایی از کشف حجاب متهم شده‌اند. زومبا در واقع ورزشی است با حرکات موزون.

اخیرا نیز اجرای باله توسط گروه رقص فرزانه کابلی، طراح و مربی رقص، در کنسرت سالار عقیلی در برج میلاد، نه تنها خبرساز شد، بلکه به احضار فرزانه کابلی به دادگاه منجر شد.در این رابطه انتقاد های زیادی هم از سالار عقیلی صورت گرفت البته او این انتقادها را نپذیرفت و به آنها پاسخ داد.

در همین حال خرداد ماه سال جاری خبر بازداشت ۲۰ زن و مرد به خاطر حضور در کلاس "یوگای مختلط" در گرگان منتشر شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی