چندی پیش آقایی جوان با طرح شکایت در پلیس فتا عنوان کرد: در محیط شبکه اجتماعی واتساپ، لباس می فروشم و از آنجایی که این شبکه اجتماعی برای من یک محیط اقتصادی و کاری می باشد، بین همکاران و گروه های اجتماعی دیگر نیز دارای اعتبار و آبرو هستم.

این جوان 32 ساله ادامه داد: همه چیز خوب بود تا اینکه فردی ناشناس در شبکه اجتماعی واتساپ با انتساب تهمت و افترا و انتشار مطالب کذب به بنده باعث هتک حیثیت ام شد؛ این اقدامات فرد ناشناس، منجر به خدشه دار شدن موقعیت کاری و اجتماعی بنده در بین دوستان و همکارانم شده است در حالیکه حتی من نمی دانم انگیزه فرد ناشناس از این کارها چیست.

ماموران پلیس فتا پس از بررسی اظهارات شاکی تجسس های خود را جهت شناسایی متهم آغاز کردند که در بررسی های اولیه مشخص شد صفحه ای که اقدام به انتشار مطالب توهین آمیز علیه شاکی کرده است متعق به خانمی ساکن تهران می باشد.

در ادامه با دعوت از شاکی و مواجهه حضوری با متهم که به پلیس فتا احضار شده بود، او متهم را شناسایی کرد و مشخص شد آنها هر دو در گذشته با هم همکار بوده اند که در ادامه تحقیقات، متهم صراحتا به اتهامات انتسابی اش اعتراف کرد و انگیزه این کارها را خصومت و اختلافات قبلی او با شاکی عنوان کرد.

سرهنگ کاظمی، رئیس پلیس فتا پایتخت با اعلام این خبر در انتها عنوان داشت: در حال حاضر یکی از چالش های فضای مجازی، عدم رعایت حقوق مالکیت فکری می باشد؛ برای حفظ تعادل جامعه باید رشد فناوری اطلاعات و توسعه ی اخلاق به طور متعادل صورت گیرد اما اخلاق نتوانسته است در جامعه هم پای فناوری اطلاعات، توسعه یابد و باید این را نیز در نظر داشت که هرنوع رابطه ای در فضای مجازی می تواند آسیب هایی را نیز به دنبال داشته باشد. اکنون که استفاده از شبکه های اجتماعی امری اجتناب ناپذیر است و بیشترین زمان تعامل ما در این شبکه ها شکل می گیرد، بهتر است درکنار استفاده مطلوب از آن، با رعایت برخی آداب از سوء تفاهم و آسیب های تعامل در این فضا کاهش دهیم.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی