برخی گزارش ها نشان می دهند ریچ دیوال، حداقل به یک زن متقاضی شغل در گوگل پیشنهادهای جنسی داده است.

پس از انتشار این گزارش دیوال به سرعت شرکت را ترک کرد، اما جالب است که او برخلاف اندی رابین که با 90 میلیون دلار گوگل را ترک کرد، رقمی دریافت نکرد. رابین نیز با اتهام آزار و اذیت جنسی یکی از کارمندان رو به روست.

خروج دیوال از یک سو به علت سمت بالای او به عنوان مدیر یکی از بخش های مهم گوگل حائز اهمیت است و از سوی دیگر به علت رسوایی های سریالی مدیران ارشد گوگل در خور تامل است. موضوع رسوایی جنسی بین شرکت های فعال در حوزه فناوری چندان عجیب نیست. پیش ازاین نیز اوبر با مشکل رسوایی جنسی دست و پنجه نرم کرده است.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز دیوال در سال 2013 و در حین مصاحبه شغلی برای استخدام یک مهندس سخت افزار زن به وی پیشنهادات جنسی داده و حتی رفتارهایی ناشایست نیز نشان داده است.

این روزها به نظر می رسد رسوایی های جنسی متعدد به گردابی برای مدیرعامل گوگل؛ ساندار پیچای تبدیل شده است. وی روز گذشته در نامه ای داخلی به کارمندان خود قول داد که رسوایی های اخیر را پیگیری می کند و اجازه نمی دهد ادامه پیدا کنند.

این در حالی است که گروهی از کارکنان ارشد گوگل در پی تظاهرات سراسری هستند. پیچای در یک نامه داخلی به کارمندان خود گفت: "من عمیقا متاسفم و درد و رنجی که کارمندان از این وقایع تحمل کرده اند را درک می کنم. اگر حتی یک نفر در گوگل همانطور که در مقاله نیویورک تایمز ذکر شده تجربه آزار جنسی داشته باشد برای ما مهم است، ما شرکتی نیستیم که پشتیبان متجاوزان یا آزارگران باشیم.

خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

 

وبگردی