همه ناراضی از شورای عالی انقلاب فرهنگی: صداوسیما نمی‌تواند ناظر باشد!

به گزارش رکنا ، علیرضا سرتیپی، مدیر فیلم‌نت: هر کسی ما را می بیند اظهار نگرانی می‌کند، ای کاش قبلا صحبت شده بود و تصمیمات خلق الساعه مانند بنزین گرفته نمی‌شد. با کل مساله، مشکل و ایراد دارم. به شورای انقلاب فرهنگی رفتیم گفتند حرف شما و همه چیز درست است اما یک دفعه مصوبه‌ای بیرون می آید و آدم احساس پوچی می‌کند.

محمد صراف، مدیرعامل پلان: موضوعات ما همیشه وجود دارد و فقط آدم‌ها عوض می‌شوند. ما به صحبت کردن عادت کردیم. می‌گویند مشورت کردیم اما قانون دیگری بیرون می‌آید. این‌گونه برخورد کردن با صنعت برای کشور خجالت‌آور است.

حسین میرطاووسی، مدیر نماوا: در یک سال گذشته حدود ۲۰ هزار شغل به طور مستقیم و ۵۰ هزار شغل به طور غیر مستقیم درگیر پروژه ها بودند. هر چقدر فشارها بر ما بیشتر و سخت‌تر شود سرمایه‌گذاری‌های خود را جای دیگری خواهیم برد که راحت‌تر و بدون دغدغه است.

رامین موسوی، مدیر آپرا: دنبال این هستیم که بدانیم کدام رگولاتور می‌تواند این کار را انجام دهد. با توجه به تعارض‌های موجود ساترا، نمی‌تواند این کار را انجام دهد.محمد شهبازی، مدیر فیلمناب: اگر مجموعه‌هایی مانند ما نباشند مخاطبانی وجود دارند که جذب شبکه‌های ماهواره‌ای خارجی می‌شوند. امروز ۲۰ و ۳۰ صدا و سیما افت مخاطب داشته و تحولات نشان می‌دهد که عملکرد صدا و سیما نقص‌هایی داشته است.

سعید رسول‌اف، مدیر چارخونه: توقع ما از وزارت ارشاد نقش‌آفرینی جدی بود و اگر زمینه برای بخش خصوصی فراهم می‌شد اتفاق‌های خوبی می‌افتاد. اگر قرار است مساله صورت و تصویر بررسی شود ما و صداوسیما باید با یک خط کش و تراز دیده شویم.