خطرات مرگبار مصرف هلو !

هلو یک میوه آبدار با هسته ای سخت است. هلو میوه ای لذیذ با گوشت زرد، یا نسبتاً سفید و پوستی مخملی است. هلو به دو دسته هسته‌جدا و هسته‌چسب تقسیم می‌شود.شلیل و شفتالو هم از خانواده میوه هلو هستند. گزارش آمار جهانی نشان دهنده این است که هلو پرطرفدارترین میوه در کل جهان از نظر طعم و مزه است.

هلو

طبق گزارش "سایت کنسولتو"، هلو حاوی عناصر مختلفی از ویتامین‌ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان‌ها، فیبر‌های غذایی و مواد مغذی گیاهی است. اگرچه هلو سرشار از این عناصر است اما در صورت مصرف بیش از حد، آسیب‌های زیادی به بار می‌آورد.

هلو سرشار از آنتی اکسیدان‌ است

اولین آسیب این است که هلو سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی مانند ویتامین C، ویتامین A و سایر ترکیبات آنتی اکسیدان است. با این حال، مصرف بیش از حد هر چیز، حتی اگر مفید باشد، منجر به نتایج معکوس می‌شود، به گونه‌ای که سطح بالای آنتی اکسیدان در بدن می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و همچنین خطر سکته مغزی خونریزی دهنده را افزایش دهد.

در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۱ انجام گرفت، مشخص شد که دُز بالای ویتامین E می‌تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را ۱۷ درصد افزایش دهد، و به همین ترتیب در مطالعه دیگری در سال ۱۹۹۶ مشخص شد که سطوح بالای رتینول و بتاکاروتن - نوعی ویتامین A - می‌تواند خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش دهد.

مصرف بیش از حد هلو که سرشار از پتاسیم است، می‌تواند باعث فشار خون خطرناک شود و علائمی مانند خستگی، سرگیجه، افسردگی و تاری دید را به دنبال داشته باشد.

خطر سرطلان با مصرف زیاد هلو

علاوه براین، خوردن بیش از حد هلو خطر سرطان را افزایش می‌دهد، زیرا یون‌های ناپایدار که در طی فرآیند اکسیداسیون در بدن ایجاد می‌شوند، با آسیب رساندن به سلول‌های سالم بدن، الکترون‌ها را از مولکول‌های مجاور خود می‌دزدند و به آن‌ها آسیب اکسیداتیو می‌رسانند؛ بنابراین خطر ابتلا به انواع سرطان مانند سرطان پوست، سرطان پستان، سرطان ریه و سرطان معده را افزایش می‌دهد.

اگرچه هلو سرشار از منیزیم است که برای حفظ سلامت سیستم عصبی مؤثر است، اما مصرف زیاد آن می‌تواند منجر به عوارضی مانند اسهال، حالت تهوع، خستگی، ضعف عضلانی، ضربان قلب نامنظم، فشار خون پایین و مشکلات تنفسی شود.

اقتصادنیوز
این مطلب از گروه وب گردی است و فقط جنبه سرگرمی دارد.

 

 

وبگردی