در جلسه هیات دولت:
روحانی: در این انتخابات جفاها و ظلم های بسیار بدی شد/ نمیتوان با افکار عمومی شوخی کرد
رکنا : رئیسجمهور گفت: در این انتخابات جفاها و ظلم های بسیار بدی شد و نسبت به نظام، مردم و کارگزاران نظام ظلم شد، نمیتوانیم با افکار عمومی و با حضور مردم شوخی کنیم باید مردم را به طور واقعی به انتخابات دعوت کنیم.
به گزارش رکنا، حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی در جلسه هیات دولت با اشاره به انتخابات ۲۸ خرداد ریاست جمهوری، با تاکید بر لزوم رعایت اخلاق، گفت: متاسفانه در این روزها بحث اخلاق صدمه جدی دیده است. آغاز اخلاق همان راستگویی و همان وفای به عهد و این است که حقیقتها را تحریف نکنیم.عجیب اینکه واقعیتها را تعریف میکنیم واقعیتها و آنچه که روی زمین است، اجرا شده و عمل شده است. اگر خدای ناکرده ناصحیح گفته شود، اذهان مردم را به گونه ای مشوش میکند که نسبت به اصل نظام دچار تردید شوند.
رییس جمهوری ادامه داد: انتخابات بسیار مهم است ولی از انتخابات مهمتر اخلاق است چون هدف نهایی اسلام و انقلاب اسلامی است. بخشی از مردم سالاری هم اخلاق است. نمیتوانیم با افکار عمومی و با حضور مردم شوخی کنیم ما باید مردم را به طور واقعی به انتخابات دعوت کنیم.
روحانی اضافه کرد: واقعیتها را به مردم بگوییم و تشریح کنیم و همه جا باید مردم سالاری حاکم باشد از آغاز تا پایان انتخابات از روز اعلام و تا تنفیذ و تحلیف از روز ثبت نام تا روزی که رای خوانده میشود، همه جا باید نقش مردم واقعی و پررنگ باشد.
در این انتخابات ظلمهای بسیار بدی شد که یک مورد آن را مقام معظم رهبری اشاره فرمودند
وی ادامه داد: اینکه میگویم مردم باید احساس امید بکنند و از نظام و کشورشان دفاع کنند چون باید ببینند که نظام هم ارزش اسلامی و واقعی آنچه که قانون گفته برای آنها قائل است و این مساله بسیار مهمی است.
وی ادامه داد: در این انتخابات جفا و ظلمهای بسیار بدی شد، یک مورد از جفاها را مقام معظم رهبری در زمینه احراز صلاحیتها اشاره فرمودند مساله مهمی بود. ایشان هم دستور دادند جبران شود، حالا جبران شود یا نه، مساله دیگری است. اما در این انتخابات جفاهای فراوانی شد. به نظر من بدترین جفا در این انتخابات جفای به خود نظام است. اگر در ۴۲ سال گذشته نقض قانون، فساد و زیر پا گذاشتن حقوق، رعایت نکردن مصالح بود و اگر همه اقدامات بر خلاف مصلحت جامعه و کشور باشد برای چه انقلاب کردیم؟
روحانی ادامه داد: بعد از انقلاب از یک دوره بگذریم که دوره امام (ره) بود و حکومت شکل خاصی داشت، ریاست جمهوری و نخستوزیری هر کدام یکسری وظایف داشتند. بعد از اصلاح قانون اساسی که اختیارات اجرایی در اختیار رییس جمهوری قرار داده ما پنج دوره داشتیم.
رییس جمهوری گفت: از یک طرف به نظام ظلم میشود و از یک طرف به مردم ظلم میشود. اینکه ما میگوییم در هشت سال هیچ کاری نشده، به مردم ظلم میکنیم. صنعت، کشاورزی دست مردم است، بسیاری از زیرساختها و فضای مجازی دست مردم است اگر ما میگوییم کاری نشده یعنی ملت کاری نکرده است.
رییس دولت دوازدهم اضافه کرد: این ملت کار عظیم و بزرگی انجام داده است. چرا به ملت توهین میکنیم، لااقل بگوییم این ۴ میلیون کشاورز یا این ۱۵ میلیون کارگر کار خوبی انجام دادند، لااقل بگوییم این ۴ میلیون کاسب کار درستی انجام دادند، یک چیزی بگوییم فقط میگوییم بد بوده است کار کشور بخش بزرگی در اختیار بخشهای مهم جامعه و مردم ما است.
وی یادآورشد: از طرف سوم ظلم و جفا به کارگزاران نظام است. وقتی ما میگوییم دولت، دولت یک نفر و اینهایی که دور این میز هستند نیست. صدها هزار نفر در سراسر کشور مدیر، کارشناس، کارمند همه با هم، میلیونها نفر هستند که کنار هم قرار میگیرند و دولت را تشکیل میدهند.
وقتی میگوییم رشد اقتصادی در این هشت سال صفر بوده، آماردروغ است
روحانی اضافه کرد: وقتی ما توهین میکنیم، یعنی به میلیونها نفر توهین میکنیم، بر چه مبنایی توهین میکنیم، لااقل آمار باید درست باشد، وقتی ما میگوییم چقدر در بانکها پول گذاشته شده، وقتی این آمار را طوری میگوییم که از کل نقدینگی کشور خیلی بیشتر است، این آمار دروغ است. وقتی میگوییم رشد اقتصادی در این هشت سال صفر بوده، آمار دروغ است. ما که نمیتوانیم دروغ بگوییم.
رییس جمهوری گفت: حالا حقیقت را میتوانیم قلب کنیم یا پشت و رو کنیم، واقعیت را که نمیتوان بر هم زد. آیا میتوانیم بگوییم کارخانه نیست؟ اگر ۱۷ طرح بزرگ پتروشیمی در سال ۹۹ افتتاح کردیم، میتوان این را منکر شد و بگوییم پتروشیمی افتتاح نشده است؟ اگر هزاران کیلومتر جاده و راهآهن افتتاح شده، سدهای طرح مهم در طول همین یکی دو سال اخیر افتتاح شده، آیا میتوانیم بگوییم افتتاح نشده است. بعد بگوییم هیچ کاری انجام نشده است. این حرف را بر چه مبنایی میگوییم؟
رییسدولت تدبیر و امید خاطرنشان کرد: البته موضوعات خوبی هم بود که خوبها را کمتر میگویم، باید انصاف به خرج دهیم چرا که در این بحثها مشخص شد که برخیها از دستگاههایخیلی خوب هستند، قوه قضاییه و مقننه و نیروهای مسلح همه بدون ایراد هستند. فقط یک جا ایراد است و آن هم دولت است و این هم که انشاالله این دولت تغییر میکند پس کلا همه چیز خوب میشود چون بقیه کشور درست است.
هیچ جا ایراد ندارد ، دستگاه قانونگذار، مجمع تشخیص مصلحت، قوه قضاییه ؟
روحانی اضافه کرد: اگر در کشور ایرادی وجود دارد، این ایراد فقط برای دستگاه اجراست؟ یعنی دستگاه قانونگذار، مجمع تشخیص مصلحت، قوه قضاییه ایراد ندارد، هیچ جا ایراد ندارد، الحمدالله خیلی خوب شد، لااقل در این انتخابات متوجه شدیم همه جای کشور خیلی خوب و سالم، بینقص و بیایراد است، فقط اشکال در این دولت است که انشاءالله در این انتخابات درست میشود، البته انتخابات هم نباشد دوره ما تمام میشود دولت بعدی میآید، این هم درست میشود و کل کشور درست میشود.
رییس جمهوری خاطرنشان کرد: موضوعات بهتری هم این روزها میشنویم، چقدر زنان در این چند روز خوب شدند، باید حقوق خانمها، احترام به خانمها، جوانها مطرح شده است، چطور در این مدت خانمها نبودند، فقط این روزها خانمها پیدا شدند و خیلی مورد احترام هستند. اقوام، اقلیتها چقدر خوب شدند، شیعه و سنی چقدر با هم برادر و متحد شدند چیزهای خوبی هم این الحمدالله این روزها هست.
وی ادامه داد: با شعور مردم بازی نکنیم، ملت ایران ملت بزرگی است، ملتی است که میداند چه گذشته است، میداند چه کسانی بودهاند، اینهایی که امروز میخواهند برای فردا قدرت را در دست بگیرند، اگر در ایران نبودند و تازه از کره مریخ آمده بودند، خیلی خوب بود، همه آنها بودهاند و همه آنها در یک بخشی مسئولیت داشتهاند.
روحانی اظهار کرد: اگر همه چیز خراب است، برای آنها هیچ ایرادی و اشکالی وجود نداشته است. به نحوی با مردم صحبت کنیم که قابل فهم و پذیرش باشد. مردم بدانند ما به راستی و درستی با آنها حرف میزنیم و سخن میگویم.
تورم را مهار و رشد اقتصادی را از منفی به مثبت تبدیل کردیم
رییس جمهوری گفت: من در اینجا میخواهم درباره قلب واقعیت و تحریم واقعیت و حقیقت نکته مهمی را بیان کنم. به هر حال درباره اقتصاد صحبت شد. اقتصاد در چه فضایی صحبت شد، اقتصاد یعنی ما در دوره صلح هستیم یا در دوره جنگ. ابتدا باید این روشن شود.
روحانی ادامه داد: ما در جنگ اقتصادی هستیم یا نیستیم، گویا اصلا جنگی وجود ندارد و ترامپی نبوده و ظلم و کار بدی نکرده است. هر چه مشکل است برای دولت است. آمریکا که کاری نکرده است.نه در سوال چیزی بود و نه در جواب و این مساله بسیار عجیب و شگفتآوری است. ما دولت را در سال 92 در شرایطی آغاز کردیم که در تحریم و فشار اقتصادی قرار داشتیم.
رییس دولت تدبیر و امید خاطرنشان کرد: تحریم از اواخر سال ۹۰، ۹۱ آغاز شد. در سال ۹۲ و ۹۳ ما در تحریم کار کردیم، تحریم بود ما هم که آمدیم تحریم وجود داشت. البته مشکلات دیگری هم بود که من نمیخواهم به آن اشاره کنم.
روحانی ادامه داد: در شرایط که هم مشکلات و هم رکود تورمی را داشتیم بعد از جنگ، اولین بار بود که ما دولتی را تحویل میگرفتیم که سال ۹۱ ، رشد اقتصادی آن ۷.۷- و تورم آن بیش از ۳۰ درصد بوده است، ما در شرایط رکود تورمی دولت را تحویل گرفتیم، اینطور نبود که در شرایط عادی دولت را تحویل گرفته باشیم. یعنی هم تحریم و هم مشکلات هر دو با هم بوده است.
وی افزود: اینکه ما چه کاری انجام دادیم، اینکه ما در سال ۹۲ که دولت را تحویل گرفتیم، در سال ۹۳ چه اتفاقی افتاد، سال ۹۳، تورم ۳۵ درصد به ۱۵ درصد رسید. آیا این کار شده یا نشده؟ این آمار است، نزدیک ۳۵ درصد تورم بوده که در یک سال به ۱۵ درصد رسیده است. رشد اقتصادی ما که در سال ۹۱ و ۹۲ منفی بود، در ۹۳ در همان سه ماهه اول به رشد مثبت رسیدیم و تا آخر سال هم رشد ما مثبت بود و ۳.۲ رشد اقتصادی داشتیم.
رییس جمهوری بیان کرد: ما هم تورم را مهار کردیم از ۳۵ درصد به ۱۵ درصد رساندیم و هم رشد اقتصادی را از منفی به مثبت تبدیل کردیم و یک معجزه اقتصادی اتفاق افتاد. وقتی ما شروع به مهار تورم کردیم، همه میگفتند شما که تورم را مهار میکنید، از آن طرف با مساله رشد چه کار میکنید و چه اتفاقی خواهد افتاد که آن هم در سال ۹۳ مثبت شد.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر