جزئیات کناره گیری از مقام اعضای خاندانهای سلطنتی دنیا + عکس
رکنا : مقام و شهرت برای بیشتر افراد جذاب است. جالب است بدانید که برخی اعضای سلطنتی از مقام خود کناره گیری کردند.
به گزارش رکنا ، بعد از به دنیا آمدن آرچی هریسون، فرزند پرنس هری، نوهی ملکهی بریتانیا و مگان مارکل، در ماه مه سال میلادی جاری، گمانه زنیهای زیادی در مورد برخورداری فرزند این زوج از یک عنوان سلطنتی صورت گرفت.
کاخ باکینگهام بعدتر اعلام کرد یک عنوان اشرافی غیر رسمی برای آرچی هریسون پیشنهاد شد، اما زوج سلطنتی به دلایلی که به طور عمومی اعلام نشد، این عنوان پیشنهادی را رد کردند.
گرچه دلیل این تصمیم آنها اعلام نشد، اما اینطور که برمی آید زوج سلطنتی قصد دارند فرزند خود را مانند یک شهروند عادی بزرگ کنند و تا حد امکان، حریم شخصی او را حفظ کنند.
با این حال، پرنس هری و مگان مارکل، اولین عضوی از خاندانهای سلطنتی نیستند که یک عنوان سلطنتی را رد کرده و احتمالاً آخرین آنها هم نخواهند بود. در حقیقت، نمونههای این اتفاق را در خاندانهای سلطنتی مختلف دنیا میتوان دید. در ادامه به چند مورد از کناره گیری اعضای خاندانهای سلطنتی دنیا از عنوان سلطنتی خود میپردازیم.
شاه ادوارد هشتم، از سلطنت کناره گیری کرد تا بتواند با یک زن آمریکایی مطلقه ازدواج کند
شاه ادوارد مقام سلطنتی خود را کنار گذاشت تا با والیس سیمپسون، زن آمریکایی مطلقهای ازدواج کند که پیش از آن دو بار ازدواج کرده بود. این زوج در تابستان سال ۱۹۳۷ با یکدیگر ازدواج کردند.
در آن زمان، کلیسای انگلستان اجازه نمیداد افراد مطلقه در کلیسا ازدواج کنند. بنابراین، ادوارد درصورت ازدواج با سیمپسون، دیگر نمیتوانست فرمانروای انگلستان و متعاقباً، رئیس عالی کلیسای انگلستان (مقام تشریفاتیای که به فرمانروای انگلستان تعلق دارد) باشد.
او سلطنت را به برادرش، جورج ششم، واگذار کرد که بعدها هم الیزابت دوم، ملکهی فعلی بریتانیا، جانشین او شد.
با این حال، عنوان دیگری به ادوارد اعطا شد. او و سیمپسون به دوک و دوشس ویندزور تبدیل شدند، اما دیگر نباید با عنوان «اعلیحضرت» یا «علیاحضرت» خطاب میشدند.
البته کلیسای انگلستان دیگر این قانون سختگیرانه را ندارد. در غیر اینصورت، ماجرای ازدواج پرنس هری با مگان مارکل هم میتوانست شکل دیگری پیدا کند، چون مارکل ۵ سال قبل از ازدواج با پرنس هری، از همسر سابقش، ترور انگلسون، کارگردان و تهیه کنندهی آمریکایی، جدا شده بود.
اوبولراتانا، پرنسس تایلند، به دلیل مشابهی از عنوان سلطنتی اش کناره گیری کرد
پرنسس اوبولراتانا بعد از آنکه تصمیم گرفت با یک مرد آمریکایی به نام پیتر جنسن که یک فرد عادی بود ازدواج کند، مجبور شد مقام سلطنتی خود را کنار بگذارد. گرچه این زوج در سال ۲۰۰۱ از یکدیگر جدا شدند، اما اوبولراتانا هنوز با عنوان «علیاحضرت» خطاب نمیشود و به جای آن، از عنوان «تونکراموم یینگ» برای خطاب کردن او استفاده میشود که ترجمهی آن «دختر ملکهی نایب سلطنت» است.
پرنسس سابق، بعد از بازگشت به تایلند در سال ۲۰۰۱، کار بازیگری را شروع کرد و تا به حال در سه فیلم تایلندی نقش آفرینی کرده.
اوبولراتانا مدتی قبل در سال میلادی جاری، تلاش داشت وارد عرصهی سیاست شود و حتی در انتخابات نخست وزیری تایلند شرکت کند، اما در نهایت، برادرش، پادشاه فعلی تایلند، مانع او شد.
پرنس فیلیپ به خاطر ازدواج با ملکه الیزابت از مقام سلطنتی اش در دربار دانمارک کناره گیری کرد
پرنس فیلیپ، همسر ملکهی فعلی بریتانیا، که خود شاهزادهی یونان و دانمارک محسوب میشد، برای آنکه بتواند با الیزابت دوم ازدواج کند مجبور شد عنوان سلطنتیای که از طرف دربار محل تولدش یعنی دانمارک به او اعطا شده بود را کنار بگذارد. به این ترتیب بود که او توانست به عضوی از خاندان سلطنتی بریتانیا تبدیل شود.
مارک فیلیپس، تنها داماد ملکه بریتانیا و پرنس فیلیپ، عنوان سلطنتی پیشنهادی ملکه را به دلایل نامعلومی رد کرد
پرنسس آن، تنها دختر الیزابت دوم و پرنس فیلیپ، در سال ۱۹۷۳ با مارک فیلیپس ازدواج کرد. آنطور که گفته میشود، از طرف ملکه به فیلیپس عنوان «اِرل» (عنوانی اشرافی در انگلیس) پیشنهاد شد، اما به دلایلی که بر ما پوشیده است، فیلیپس این عنوان را رد کرد.
فرزندان پرنسس آن و فیلیپس یعنی پیتر و زارا فیلیپس هم متعاقباً از عناوین سلطنتی برخوردار نشدند.
کریستوفر اونیل، همسر مادلین، پرنسس سوئد، به خاطر حفظ تابعیت اصلی اش، از قبول عنوان سلطنتی سرباز زد
پرنسس مادلین در سال ۲۰۱۳ با کریستوفر اونیل که یک تاجر بریتانیایی آمریکایی است، در کاخ استکهلم ازدواج کرد.
اونیل برای آنکه بتواند عنوان سلطنتی دریافت کند باید نام خاندان سلطنتی سوئد یعنی برنادت را میگرفت و تابعیت آمریکایی و بریتانیایی خود را هم کنار میگذاشت، اما اونیل مایل به این کار نبود. به همین ترتیب، پرنسس مادلین هم تصمیم گرفت نام خانوادگی اونیل را نگیرد، بنابراین توانست عنوان سلطنتی خود را حفظ کند.
این زوج در سال ۲۰۱۴ صاحب یک دختر به نام پرنسس لیونور شدند.
پرنس هری و مگان مارکل عنوان سلطنتی پیشنهادی دربار بریتانیا برای فرزندشان را به دلایل نامعلومی رد کردند
پرنس هری، نوهی ملکه بریتانیا و همسرش، مگان مارکل، در ماه مه سال میلادی جاری صاحب یک پسر به نام آرچی هریسون شدند. طبق اعلام کاخ باکینگهام، این زوج از قبول یک عنوان اشرافی غیر رسمی (عنوان اشرافی فرزند یک لرد که به خاطر ادای احترام همراه نام او آورده میشود، ولی ارزش رسمی و قانونی ندارد) برای فرزند خود خودداری کردند. گرچه علت این تصمیم اعلام نشد، اما از آنجایی که زوج سلطنتی اغلب جزئیات مربوط به تولد پسرشان را مخفی نگه داشته اند، احتمالاً سعی دارند زندگی عادیای برای آرچی هریسون فراهم کنند.
علاوه بر این، در تصمیمی که خشم طرفداران خاندان سلطنتی بریتانیا را به دنبال داشت، پرنس هری و مگان مارکل اعلام کردند تصمیم دارند هویت پدر/ مادر خواندهی فرزند خود را هم مخفی نگه دارند.
با این حال، طبق یکی از احکام سلطنتی قدیمی، آرچی هریسون بعد از به سلطنت رسیدن پدربزرگش، پرنس چارلز – که بعد از الیزابت دوم، پادشاه بریتانیا خواهد بود – میتواند خواستار دریافت عنوان پرنس شود.
مارتا لوییز، پرنسس نروژ، استفاده از عنوان سلطنتی خود در امور تجاری را کنار گذاشت
پرنسس مارتا لوییز به تازگی اعلام کرده که دیگر از عنوان سلطنتی اش یعنی «پرنسس» در امور تجاری استفاده نخواهد کرد. او پیش از این از عنوان سلطنتی خود برای تبلیغ تور معنویای استفاده کرده بود که با همراهی نامزدش، شامان دورک، برگزار میشد. این تور معنوی، «پرنسس و شامان» نام گرفته بود.
پرنسس مارتا لوییز در پستی اینستاگرامی در حساب کاربری خود اظهار کرد که به اشتباه بودن استفاده از عنوان سلطنتی خود برای تبلیغ این تور پی برده و بابت آن بسیار متأسف است، به همین دلیل تصمیم گرفته از عنوان پرنسس فقط هنگام حضور در دربار و در مورد امور شخصی استفاده کند و در تمامی امور تجاری، از او تنها با عنوان مارتا لوییز نام برده شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر