با دمنوش گل محمدی بیشتر آشنا شویم

به گزارش رکنا، خواص دارویی رز سال‌ها است که شناخته شده و مورد بهره برداری قرار می‌گیرد ابوعلی سینا برای اولین بار از گل سرخ، گلاب گرفت و از خواص درمانی آن بهره برد. همچنین رومیان باستان خاصیت دارویی برای رز قائل بودند. ساکنان اولیه آمریکای شمالی نیز برای تسکین سوزش سر معده و ناراحتی‌های معده چای دم شده با گلبرگ‌های رز می‌نوشیدند.

خواص کلی دمنوش گل محمدی

چای گل محمدی در بهبود درد‌های قاعدگی موثر است.

دمنوش گل سرخ موجب افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری‌ها شده و ریه‌ها را تقویت می‌کند

گل سرخ منبع آنتی اکسیدان بوده و از خواص دمنوش گل سرخ می‌توان به خاصیت ضد سرطانی آن اشاره کرد.

دمنوش گل محمدی عوارض و نشانه‌های سرماخوردگی، آنفلوآنزا، زکام و گرفتگی‌های برونشی را از بدن دور می‌کند.

غرغره کردن دم کرده یا دمنوش گل محمدی گلو درد را برطرف می‌کند.

دمنوش این گیاه بوی بد دهان را رفع می‌کند.

چای گل سرخ باعث تسکین دستگاه عصبی می شود.

دمنوش این گیاه برطرف کننده نفخ معده است.

دمنوش گل محمدی سرخ تب بر است.

تقویت کننده و برطرف کننده ناراحتی‌های ریه، کلیه و تپش شدید قلب است.

تاثیر دمنوش گل محمدی بر دردهای زنانه

چای گل سرخ همچنین در بهبود دردهای قاعدگی موثر است. اگر از سندرم پیش از قاعدگی رنج می برید حتماً این چای را در برنامه روزانه تان بگنجانید. به عقیده برخی متخصصان این گل همچنین در تنظیم قاعدگی نامنظم یا شدید موثر است. گفتنی است که گل محمدی برای افزایش میل جنسی نیز موثر عمل می کند.

دمنوش گل محمدی مناسب برای اختلالات تنفسی

چای گل محمدی برای مقابله با انواع مشکلات تنفسی ناشی از سرماخوردگی و آنفلوانزا مفید است. بنابراین توصیه می شود با فرا رسیدن روزهای سرد سال از این چای غافل نباشید.

دمنوش گل محمدی برای سم زدایی از بدن

مصرف منظم چای گل محمدی در گام اول به سم زدایی و پاکسازی بدن کمک می کند. چون روی کبد و صفرا تأثیر داشته و باعث تمیزی آن ها می شود. این نوشیدنی معطر ادرارآور است و به کنترل حالت احتباس آب در بدن کمک می کند. البته باید گفت که با یک گل بهار نمی شود. یعنی با نوشیدن یک فنجان چای گل محمدی نمی توانید از این خواص بی نظیر بهره مند شوید. باید این نوشیدنی را به صورت منظم و یک دوره درمانی میل کنید.

دمنوش گل محمدی منبع آنتی اکسیدان و ضد سرطان

استفاده از آنتی اکسیدان ها را می توان یکی از اصلی ترین عوامل برای مقابله با ابتلا به سرطان رشمرد. به همین سبب پزشکان دائما افراد را به مصرف مواد خوراکی حاوی آنتی اکسیدان توصیه می کنند. چای گل محمدی از جمله غنی ترین منابع آنتی آکسیدان است. وجود کاتچین در این چای می تواند عاملی بسیار مفید در مقابله با سرطان باشد.

آنتی اکسیدان ها از بدن در برابر اثرات مضر رادیکال های آزاد محافظت کرده و به این ترتیب از بروز سرطان ها پیشگیری می کند. ترکیبات آنتی اکسیدانی نه تنها از آسیب های رادیکال های آزاد جلوگیری می کنند بلکه بدون آسیب رساندن به سلول های سالم اطراف، باعث نابودی سلول های سرطانی می شود. در واقع این گل باعث بهبود سلامت درون و بیرون بدن و حفظ جوانی آن می شود.

خاصیت تب بر بودن گل محمدی

اگر تب دارید می توانید به این چای اعتماد کنید. چای گل محمدی باعث کاهش دمای بدن شده و تب را کاهش می دهد. این چای برای پاکسازی بدن و کاهش التهاب و همچنین برطرف کردن ضایعات پوستی نیز موثر است. نتایج بررسی ها نشان می دهد که گل سرخ از تشدید عفونت جلوگیری می کند.

گل محمدی یک آرام بخش طبیعی

اصلی ترین خاصیتی را که درباره خواص چای گل محمدی می شناسیم خواصیت آرام بخش بودن این دمنوش است. نوشیدن چای گل محمدی تاثیر بسیار شگفت انگیزی بر اعصاب انسان دارد. نوشیدن دمنوش گل محمدی می تواند خستگی یک روز کاری را بطور کلی از تن شما بیرون کند و شما با انرژی دوچندان ساعاتی خوش را در کنار خانواده بگذرانید. همچنین این نوشیدنی توانایی از بین بردن خستگی و بی خوابی را نیز در خود جای داده است.

طبع دمنوش گل محمدی

طبیعت چای و دمنوش گل محمدی معتدل است. دمنوش گل محمدی حاوی مقادیر بالای ویتامین c ، پلی فنل ها، ویتامین A، مواد معدنی مختلف، اسید مالیک، پکتین و اسید سیتریک، نئولول، گرانیول، میرن، کورستین و دیگر آنتی اکسیدان هاست.

بهترین زمان مصرف گل محمدی

یک تا 2 ساعت پیش از غذا یا پس از غذا، بهترین زمان مصرف چای و دمنوش گل محمدی است.

مضرات گل محمدی

زیاده‌روی در آن باعث ضعف قوای جنسی می‌شود.