مهم ترین علائم کرونای شدید چیست؟

علائم کرونای شدید چیست؟

سیر موارد ابتلا به کرونا در برخی کشورها دوباره در حال افزایش است.

به گزارش رکنا ، با بیش از 2 میلیون مورد جدید ثبت شده در 16 آوریل سال 2021 موج چهارم به عنوان ترسناک ترین موج ویروس کرونا معرفی شده است. افزایش تعداد مبتلایان کادر درمان را نیز تحت فشار قرار داده است.

سویه های جدیدتر کرونا نه تنها بسیار عفونی هستند بلکه علائم و عوارض شدیدی را حتی برای افراد سالم و جوان به همراه دارند.

احتمال ابتلا به کرونای شدید چیست؟

در حالی که بسیاری از افراد با قرنطینه در خانه بهبود می یابند و به بسیاری از بیمارانی توصیه می شود فقط در صورت نیاز به مراقبت ویژه و تشدید علائم به بیمارستان مراجعه کنند تشخیص علائم حائز اهمیت در زمان مناسب بسیار مهم است. مانند آنچه در حال حاضر مشاهده می شود کووید شدید نه تنها برای افراد مسن یا مبتلایان به بیماری زمینه ای خطرناک است بلکه به سرعت افراد سالم را نیز تحت تاثیر قرار می دهد و با ایجاد علائمی شناسایی آنها را سخت تر می کند.

به علائم خود توجه کنید

به یاد داشته باشید علائم کرونا ویروس سندرم حاد تنفسی ۲ به سرعت از حالت خفیف به وخیم تبدیل شده و نیاز به توجه و رسیدگی دارد. هفته نخست عفونت بسیار مهم است زیرا زمانی است که بار ویروسی به اوج خود می رسد. هوشیار بودن و آگاهی نسبت به علائم باید در اولویت قرار بگیرد. حتی در موارد درجه پایین بیماران باید به طور دائم علائم را بررسی کنند تا مشخص شود آیا با تشدید علائم نیاز به بستری در بیمارستان است یا خیر. در اینجا برخی علائم وجود دارد که نشان می دهد فرد باید در چنین سناریویی به بیمارستان منتقل شود:

در تنفس مشکل دارید

تنگی نفس و درد قفسه سینه نشانه های بدتر شدن عفونت است. ویروس کرونا، ویروس تنفسی است که با حمله به سلول های سالم دستگاه فوقانی و مجاری هوایی نفس کشیدن را سخت می کند. اگرنفس کشیدن برایتان سخت است یا هنگام حرکت یا بالا پایین رفتن از پله ها احساس تنگی نفس می کنید نشانه های وجود مشکل هستند. به همین ترتیب تجربه مشکلی در استنشاق و بازدم نیز باید باعث شود شما از نزدیک مراقب باشید. با مشورت با یک پزشک باید برای جلوگیری از بدتر شدن عفونت به سرعت اقدام کنید.

افت سطح اکسیژن

افت سطح اکسیژن علت نگران کننده هر بیماری است. هنگامی که فردی مبتلا به کووید-19 می شود احتمال ابتلا به ذات الریه افزایش می یابد که کیسه های هوا در ریه ها را ملتهب می کند و با مایع یا چرک پر می شود و حتی سطح اکسیژن در بدن کاهش می یابد. در حالی که بیماران بستری به طور مداوم از نظر حیاتی مورد بررسی قرار می گیرند در مواردی که عفونت تشدید شود سطح اکسیژن اغلب خیلی سریع پایین می آید بدون اینکه بیمار حتی متوجه این موضوع شود. از این رو، برخی از ایالت ها برای کنترل بررسی میزان سطح اکسیژن یک پالس اکسیمتر برای بیماران تحت قرنطینه در خانه تهیه کردند. اگر در صورت کاهش سطح اکسیژن دچار مشکل تنفسی شوند نیاز به مراقبت های ویژه افزایش می یابد.

هذیان یا هر نوع سردرگمی را تجربه کنید

کووید-19 روی مغز و سیستم عصبی تاثیر می گذارد. تغییر واضح در احساس، احساس سردرگمی، خواب آلودگی یا گرفتگی از علائم تشدید عفونت است، همچنین کارشناسان می گویند اگر بیمار در انجام کارهای ساده با مشکل روبرو شود نکته نگران کننده دیگری است که نیاز به مراقبت های ویژه را برجسته می کند.

درد قفسه سینه

هر نوع درد قفسه سینه را هرگز نباید ساده گرفت. کرونا ویروس سندرم حاد تنفسی ۲ به مخاط ریه ها حمله می کند و در بسیاری از موارد منجر به درد یا ناراحتی کشنده در ناحیه قفسه سینه و اطراف آن می شود. بیماران کرونا مثبت همچنین آنچه را متخصصان درد قفسه سینه زیر استخوان خود می نامند تجربه می کنند. اگر درد غیر قابل تحمل شود یا در صورت بروز هر نوع ناراحتی باید در اسرع وقت مورد بررسی قرار بگیرید.

لب های کبود

تغییر رنگ لب ها متمایل به کبودی یا تغییر رنگ در صورت نشانه کم شدن میزان اکسیژن و تجربه هیپوکسی است. در صورت عدم مراقبت و در مان به موقع تهدیدکننده زندگی است. از این رو، این یکی از علائم است که هرگز نباید به راحتی مورد غفلت واقع شود.

شایع ترین علائم کرونا

با ظهور ویروس کرونا افراد علائم مختلف و متنوعی را تجربه کرده اند. این فهرست به گسترش خود ادامه می دهد. در چنین مواقعی توجه به کلاسیک ترین علائم کووید-19 بسیار مهم است، بنابراین شناسایی ویروس در مراحل اولیه بسیار مهم است. در اینجا برخی از شایع ترین علائم کووید-19 ذکر شده است:

– تب

– سرفه خشک

– گلو درد

– آبریزش و گرفتگی بینی

– بدن درد و درد مفاصل

– از دست دادن حس بویایی و چشایی

شخص باید مراقب چه علائم دیگری باشد؟

جدا از علائم ذکر شده در بالا وخیم تر شدن علائم موجود یا بروز علائم جدید مانند تب، اسهال و خستگی دلیل کافی برای تماس با اورژانس است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

وبگردی