مهم ترین راه جلوگیری از شیوع کرونا در فضای بسته

دکتری فیزیولوژی پزشکی با اشاره به ناقلین خاموش کرونا گفت: صحبت کردن به ویژه در فضای بسته احتمال انتقال کرونا را افزایش می‌دهد.

به گزارش رکنا ، محمدرضا رئوفی افزود: صحبت کردن همچون عطسه و سرفه نقش مهمی در انتقال ویروس کرونا دارد، اما پخش ذرات آلوده به کرونا (در صورت ناقل بودن شخص) در عطسه وسرفه بیش از صحبت کردن است.

وی با تاکید بر ضرورت تهویه هوا ادامه داد: در حال حاضر با شیوع کرونا هر یک از اماکن عمومی و خصوصی باید از تهویه هوا برخوردار باشد، به عبارت دیگر، ورودی و خروجی هوا بتواند جریان هوا را به طور مداوم عوض کند.

به گفته این دکتری فیزیولوژی پزشکی، در فضای باز جریان مداوم هوا ویروس را حذف می‌کند، اما فضای بسته مستلزم ورودی و خروجی جریان هوا برای حذف ذرات آلوده است.

رئوفی با بیان این که صحبت کردن نیز در فضای بسته احتمال انتقال ویروس را افزایش می‌دهد، گفت: ویروس کرونا عمدتا از طریق تنفس وارد بدن می‌شود، بنابراین صحبت کردن شخص ناقل کرونا هم در فضای بسته احتمال انتقال ویروس را شدت بخشیده و در حقیقت پخش ویروس در فضا است.

آیا ویروس کرونا از طریق چشم منتقل می‌شود؟

وی همچنین در خصوص انتقال ویروس کرونا از طریق چشم اظهار داشت: ماسک عمدتا از ورود قطرات آلوده به کرونا از طریق بینی و دهان جلوگیری می‌کند، اما این ذرات آلوده می‌تواند از طریق چشم به بدن نفوذ کند.

رئوفی تاکید کرد: چشم با مجاری بینی در ارتباط است، بنابراین ویروس کرونا از طریق چشم وارد مایع بینی و پس از آن مجاری تنفسی شده و بدن را درگیر خواهد کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس افزود: براساس برخی مطالعات نیز درصد ابتلا به کرونا در عینکی‌ها کمتر از دیگران بوده است، زیرا عینک نقش محافظتی خواهد داشت.

ویروس کرونا عامل بیماری کووید ۱۹ از اواخر سال ۲۰۱۹ در شهر ووهان چین مشاهده و در مدت کوتاهی در همه جهان منتشر شد؛ به طوری که سازمان بهداشت جهانی در اسفند ۹۸ (فوریه ۲۰۲۰) بروز پاندمی (همه‌گیری جهانی) این بیماری را تأیید کرد.

از زمان شیوع کرونا در کشور(اسفند سال 98) تاکنون یک میلیون و ۶۰۷هزار و ۸۱ نفر در کشور به طور قطعی به این ویروس مبتلا شده و ۵۹ هزار و ۸۳۰ نفر از هموطنان جان خود را از بر آن از دست داده اند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.