محافظت از چشم ها در روزهای کرونایی

به گزارش رکنا ، رضا مرادی، متخصص چشم اظهار کرد: در سنین مختلف علائم چشمی فرق دارد؛ تفاوت ضعیفی چشم کودکان با بزرگسالان این است که کودک نمی‌تواند به درستی مشکل بینایی خود را بیان کند. به همین دلیل شاید در درمان بینایی بچه‌ها دیرتر اقدام کنیم.

او افزود: اختلالات چشمی و یا ضعیفی چشم در کودکان به بیماری‌های انکساری و بیماری غیر انکساری تقسیم بندی می‌شود. از اصلی‌ترین عیوب انکساری چشمی که در ۲۰درصد کودکان قابل مشاهده است، می‌توان به دوربینی، نزدیک بینی، آستیگماتیسم و تنبلی چشم، اشاره کرد.

استفاده مانیتور را برای کودکان محدود‌ کنید

این متخصص چشم ادامه داد: در گذشته، بازی‌هایی که کودکان انجام می‌دادند بیشتر در محیط‌های باز اتفاق می‌افتاد و کمتر در معرض وسایل الکترونیکی قرار می‌گرفتند، در حالی که امروزه همه چیز محدود شده به بازی‌های کامپیوتری که در سنین پایین می‌تواند خطرات زیادی را به همراه داشته باشد؛ بهترین راهکار این است که استفاده از مانیتور را برای کودکان را محدود‌تر کنیم.

او توصیه کرد: یکی از شیوه‌های مؤثر در محافظت از چشمان استفاده از عینک آفتابی است. یک عینک آفتابی استاندارد می‌تواند از چشمان شما در برابر اشعه‌های مضر نور خورشید محافظت کند. همچنین می‌توان با مصرف مواد غذایی سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی به سلامت چشم‌ها کمک کرد.

خشکی چشم در دوران کرونا

مرادی بیان کرد: این روز‌ها به دلیل زدن ماسک و استفاده بیش از اندازه از مانیتور رایانه افراد دچار خشکی چشم می‌شوند، مقدار پلک زدن افراد در این حین کم شده و باعث می‌شود اشک به مقدار کافی در چشم پخش نشود.

این متخصص چشم گفت: در زمان بیماری کرونا، بکارگیری شیلد می‌تواند یک گزینه بسیار مناسب باشد. فردی که از این نوع از محصولات استفاده می‌کند به صورت خودکار از زدن دست به بینی و چشم‌ها پرهیز خواهد کرد.

او تاکید کرد: اگر به هر دلیلی مجبور هستید چشمان خود را لمس کنید، حتی برای استفاده از دارو‌های چشم، ابتدا دست‌های خود را با آب و صابون به مدت ۲۰ ثانیه بشویید.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

وبگردی