بیماری‌های قبلی حافظ شما در برابر کروناست

به گزارش رکنا ، محققان موسسه فرانسیس کریک در انگلیس توضیح دادند که سیستم ایمنی بدن در صورت مواجه با ویروس، شروع به تولید آنتی بادی می‌کند. حال این آنتی بادی‌ها در خون برای مدتی می‌مانند و از ابتلای دوباره جلوگیری می‌کنند.

این دانشمندان فهمیدند که بعضی آنتی بادی ها که به دلیل بیماری‌های مختلف مانند تولید شده اند مانند سرماخوردگی، ممکن است در برابر ابتلا به کرونا از فرد محافظت کند.

در این مطالعه که در مجله ساینس منتشر شده گفته شده دانشمندان یافتند که بعضی مردم به ویژه کودکان به دلیل داشتن آنتی بادی‌های بیماری‌های ویروسی در خون خود، در برابر کرونا مقاوم هستند.

دانشمندان انگلیسی می‌گویند آنتی بادی‌هایی کارآمد هستند که در اثر ابتلا به سرماخوردگی یا ویروس‌های مانند کویید ۱۹ به وجود آمده باشند. این دانشمندان مشاهد کردند کسانی که در معرض ابتلا به کرونا قرار نگرفتند، افرادی بودند که آنتی بادی این بیماری یا بیماری‌های شبیه به کرونا را در خود داشتند.

آن‌ها برای اثبات فرضیه خود آزمایش خون ۳۰۰ فرد را که قبل از همه گیر و بین سال‌های ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۸ آزمایش داده بودند را بررسی کردند. تعداد زیادی از نمونه‌های خون دارای آنتی بادی حاصل از سرماخوردگی شبیه کرونا بودند اما تقریبا از هر بیست فرد فقط یک نفر سیستم ایمنی بدنش در مقابل ویروس کرونا واکنش نشان داد و از او محافظت کرد.

کوین نِگ، محقق اصلی این مطالعه اعلام کرد: این ویژگی در کودکان بین ۶ تا ۱۶ سال به خوبی قابل مشاهده است. نتایج ما نشان می‌دهد که کودکان شانس بالایی دارند که که با داشتن آنتی بادی از کرونا مصون بمانند.

با این حال دانشمندان اعلام کردند که سوال‌های زیادی بی جواب می‌ماند و نیازمند تحقیقات بیشتر است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.