روش های درمان قارچ ناخن
رکنا: یک متخصص پوست و مو درباره علل ایجاد قارچ ناخن و روشهای درمان آن به بیان توضیحاتی پرداخت.
رویا گستری متخصص پوست و مو درباره قارچ ناخن اظهار کرد: ۲ نوع قارچ ناخن وجود دارد که شایعترین آنها درماتوفیتها مثل کاندیدا آلیکنس هستند، که با کاشت و بررسی میکروسکوپی قابل تشخیص هستند؛ قارچ ناخن به صورت نقاطی سفید یا زرد زیر ناخنهای دست و پا ظاهر میشود؛ که به عنوان یک عفونت قارچی چنانچه پیشروی کند میتواند باعث بیماریهای حادی شود.
وی در ادامه افزود: این نوع بیماری ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد، اما در سنین بالا شایعتر است، زیرا ناخنها حالت شکنندگی و خشکی بیشتری به خود میگیرند، این بیماری میتواند روی یک یا تعدادی از ناخنها ظاهر شود و گوشههای ناخن را از بین ببرد.
عفونت قارچی در کمین ناخنهای پا
متخصص پوست و مو گفت: ایجاد قارچ ناخن در ناخنهای پا رایجتر از ناخنهای دست است زیرا محیط مناسب برای رشد قارچ برای پا بیشتر از دست فراهم میشود.
وی درباره نشانهها و علائم این بیماری گفت: تغییر ضخامت و رنگ ناخنها، سفید، زردیا زرد متمایل به قهوهای شدن، زبر و شکننده و دفرمه شدن ناخنها و بوی نامطبوع همانند بوی پوسیدگی و گندیدگی از علائم قارچ ناخن است.
گستری گفت: افرادی که بیشتر در معرض آب و و رطوبت هستند و سن بالا یا سابقه بیماریهای پوستی، دیابت، مشکلات گردش خون و ضعف سیستم ایمنی دارند؛ بیشتر مستعد این نوع بیماری هستند.
متخصص پوست و مو درباره پیشگیری و درمان این نوع بیماری گفت: برای تشخیص نوع قارچ باید به پزشک مربوطه مراجعه شود. تا با توجه به عامل ایجاد عفونت، روش درمانی مناسب انتخاب شود؛ عفونت قارچی نباید با عفونت باکتریایی یا یاپسوزیس اشتباه گرفته شود.
وی افزود: روش درمان عارضه به نوع عفونت بستگی دارد و ممکن است درمان ماهها و سالها طول بکشد، معمولاً برای درمان داروهای خوراکی و موضعی تجویز میشود. اما داروهای خوراکی اثربخشی بیشتری نسبت به موضعی دارند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر