مصرف غذاهای فریز شده فقر تغذیه ای را افزایش می دهد
رکنا: غذاهای فریز شده به دلیل کمبود ویتامین و مواد مغذی افراد مصرف کننده را در معرض ابتلا به بسیاری از بیماری ها قرار می دهند.
افرادی که دارای تغذیه با غذهای آماده منجمد و بستهبندی هستند کمتر از میوه و سبزیجات استفاده میکنند، دارای فقر تغذیهای هستند.
اغلب والدین ترجیح میدهند از غذاهای آماده و منجمد برای غذاهای خود استفاده کنند، هر چند قابل فهم است که اینگونه غذاها باعث صرفهجوئی در وقت و انرژی و پختوپز غذا میشود، اما ابداً قابل توجیه نیست زیرا اینگونه غذاهای منجمد دارای کالری بالا، قند زیاد، نمک و چربی اشباع شده میباشد که هر کدام از موارد ذکر شده برای سلامتی انسان مفید نمیباشد.
براساس تحقیق دانشگاه مینهسوتا، این قبیل خوراکها، زمینه را برای فقر غذائی آماده میکند، خوب است بدانیم که حدود 49 درصد از والدین اظهار میدارند که به این دلیل از اینگونه غذاها استفاده میکنند که افراد خانواده، اشتیاق بیشتری به خوردن اینگونه غذاها داشته و حدود 27 درصد از امکان سهلالوصول بودن و نگهداری آن در فریزر اظهار رضایت میکنند.
در اکثر موارد والدین بخاطر شاغل بودن و نداشتن وقت کافی جهت تهیه غذا مبادرت به تهیه و خرید غذاهای منجمد و یا بستهبندی شده و آماده میکنند مادران میگویند اینگونه خوراکها سریعتر پخته شود و افرادی که با آشپزی آشنا نیستند میتوانند به راحتی به انواع و طعمهای مختلف دست پیدا کنند.
تحقیقات در این زمینه نشان میدهد افرادی که دارای تغذیه با غذاهای آماده منجمد و بستهبندی هستند کمتر از میوه و سبزیجات استفاده میکنند، دارای فقر تغذیهای هستند و قابلیت پخت غذاهای مختلف را ندارند.
توصیه متخصصین این است که والدین، از غذاهای آماده سالم و سلامت استفاده نمایند و یادگیری خود جهت پخت و پز را افزایش دهند، آنچه لازم است در برنامه سلامتی Health قرار گیرد، آن است که قابلیت والدین در تهیه و تدارک غذاهای سالم را در منزل فرا گیرند و مهارتها و قابلیتهای خود را بالا ببرند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر