4 خاصیت سیر که در جهان شناخته شده است
رکنا:سیر خواص بی شماری دارد و با عفونت های تنفسی مقابله می کند.
مطالعه جدید نشان می دهد ترکیب سولفور فعال موجود در سیر می تواند با باکتری های قوی موجود در عفونت های مزمن نظیر فیبروز کیستیک مقابله کند.
سیر که به خاطر خواص ضدویروسی، ضدباکتریایی، ضدقارچی و آنتی اکسیدانی اش در جهان شناخته شده است، می تواند بسیاری از مشکلات سلامت را نیز حل کند.
یافته ها نشان می دهد ترکیب سولفور ajoene موجود در سیر می تواند قوی ترین مقاومت باکتریایی را داشته باشد و قادر به نابودی ترکیبات مهم در سیستم های ارتباطاتی باکتری هاست.آجوئن (ajoene) همچنین به شبکه محافظ پیرامون باکتری ها موسوم به بیوفیلم آسیب می رساند.
زمانیکه بیوفیلم نابوده یا تضعیف شود، هم آنتی بیوتیک و هم سیستم ایمنی خود بدن می توانند به شکل مستقیم تری به باکتری ها حمله کنند و در نتیجه عفونت را از بین ببرند.
تیم هولم جاکوبسن، استادیار دانشگاه کپنهاگ دانمارک، در این باره می گوید: «ما معتقدیم این متد می تواند منجر به درمان بیماران شود چراکه عفونت های مزمن نظیر فیبروز کیستیک می تواند بسیار قوی باشد.»
وی در ادامه می افزاید: «ما در حال حاضر دانش و آگاهی کافی برای توسعه داروی سیر و آزمایش آن بر روی بیماران داریم.»
در این مطالعه مشخص شد ajoene دارای توانایی ممانعت از مولکول های تنظیم کننده کوچک RNA در دو نوع باکتری هست: Staphylococcus aureus عامل عفونت های پوست و Pseudomonas aeruginosa عامل ذات الریه و عفونت های مجاری ادراری.
برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر