عامل سندرم قلب شکسته شوک های عاطفی است

شوک و شکست‌های عاطفی می‌تواند اثری جدی و خطرناک بر قلب Heart و سلامت جسمی وروحی شما وارد کند به همین دلیل کنترل احساسات اهمیت زیادی دارد.کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند سندرم قلب شکسته یا تکتاسوبو (takotsubo) که بر اثر افسردگی، شکست‌های عاطفی، طلاق و مرگ ایجاد می‌شود می‌تواند خطری چون حمله قلبی در بدن افراد ایجاد کند.تحقیق‌ها نشان می‌دهند استرس‌های شدید عاطفی می‌تواند سبب آسیب دائم به اعضای بدن شود.
کارشناسان دانشگاه ابردین، این نتیجه‌ها را با بررسی بر روی بیش از ۳۰۰۰ فرد بزرگسال از اهالی کشور انگلستان و مقایسه سلامت روحی با ابتلای آنها به بیماری‌های قلبی عروقی به دست آورده اند.

محققان بنیاد قلب انگلستان اعلام کرده اند بیماری قلبی با سرچشمه شکست عاطفی، درمان قطعی ندارد و این حالت می‌تواند سبب ضعیف شدن ضربان قلب افراد شود.

افرادی که دچار سندروم قلب شکسته می‌شوند معمولاً از انگیزه کمی برای فعالیت، ورزش، تغذیه سالم، رسیدگی به خود، اصلاح سبک زندگی، تلاش و کوشش برای موفقیت برخوردارند و به همین دلیل بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های مختلف قرار می‌گیرند.

محققان با انجام عکس برداری ام آرآی از افرادی که دچار شوک‌های عاطفی شده اند دریافتند، وضعیت سلامت قلب و رگ‌های خونی آنها پس از وقوع حادثه Incident با حالت عادی تفاوت دارد.

سندروم قلب شکسته اولین بار دردهه ۱۹۹۰ میلادی توسط روانشناسان ژاپنی به احساسات افراد پس از وقوع شوک‌های عاطفی اطلاق شد.

سندروم قلب شکسته زن و مرد ندارد اما در زنان جوان بیشتر مشاهده می شود، این اختلال عاطفی همچنین در زوج های سالمند که یکی از آنها دچار بیماری یا مرگ شده است نیز دیده می شود.

دانشمندان اعلام کرده اند که هنوز به طور کلی موفق به شناسایی تمام عارضه‌هایی که شوک عاطفی بر سلامت جسم و روح می‌گذارد نشده اند، اما به افراد توصیه می‌کنند در صورت قرار گرفتن در چنین شرایطی برای حفظ سلامت با روانشناس مشاوره انجام دهند و تمرکز دقیقی بر رژیم غذایی خود، انجام ورزش Sport و مثبت اندیشی داشته باشند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.