فرمانده انتظامی ارومیه
مرگ نوجوان ارومیه ای با مواد منفجره دست ساز
کدخبر:
670837
لینک کپی شد
حوادث رکنا: نوجوان ۱۵ساله قربانی مواد محترقه غیرمجاز شد.
کدخبر:
670837
لینک کپی شد
![مرگ نوجوان ارومیه ای با مواد منفجره دست ساز](https://cdn.rokna.net/thumbnail/qnz4TQ4MKXYm/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cDuC-ri7wfqyvtfuJ1_NwVg,,/%D8%AD%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%AB.jpg)
نوجوان 15ساله ای در میدان ولایت فقیه این شهر مواد محترقه غیرمجاز را حمل می کرد که بر اثر انفجار این مواد متاسفانه جان خود را از دست داد و قربانی چهارشنبه سوری شد.
به گزارش خبرنگار رکنا ، فرمانده انتظامی ارومیه با اعلام این خبر گفت: در این حادثه یک تن دیگر نیز مجروح شده است. سرهنگ شیخ نژاد افزود: از خانواده ها خواست با توجیه و راهنمایی فرزندان خود نسبت به خطرات این نوع اقدامات سلامت خود و اطرافیان را تضمین کنند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
نسرین کریم معجنی
-
فیلم / چی می شد اگه زمین ۲ تا ماه داشت
ارسال نظر