آتش سوزی وحشتناک ۸ خانه در هرمزگان + عکس
رکنا: آتش سوزی ظهر امروز در روستای مجتمع امام منطقه توکهور و هشتبندی میناب هشت منزل کپری کشاورزی را سوزاند.

به گزارش رکنا، محمد بهرامی رئیس شورای اسلامی بخش توکهور و هشتبندی گفت: براثر این آتش سوزی تمامی وسایل زندگی مانند کولر گازی، یخچال، گاز، مدارک شناسایی و همچنین یکدستگاه ماشین سواری پژو ۴۰۵ و یک دستگاه موتور سیکلت در آتش سوخت، اما به کسی آسیب جانی نرسید
آتش سوزی با تلاش مردم خاموش شد و علت حادثه هم در دست بررسی است.
برای نزدیکی به مزارع برخی کشاورزان که بیشتر هم مهاجر انی از استانهای همجوار هستند بصورت موقت در کپرهای ساخته شده از چوب و تنه و برگ درخت خرما زندگی میکنند.
۲۰ روز پیش نیز بر اثر اتش سوزی یک کپر در این بخش، دختر بچه ۵ ساله اهل شهرستان قلعه گنج استان کرمان جان باخت.
بیشتر بخوانید؛ آتش سوزی کپر، جان کودک ۵ ساله را گرفت
منطقه توکهور وهشتبندی با ۱۲ هزار هکتار سطح زیر کشت محصولات سیزی وصیفی قطب کشاورزی خارج از فصل هرمزگان است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
پاسخ تقی و جمیله سریال پایتخت به شایعات: هیچ کس پول نداده تا در پایتخت بازی کند!
ارسال نظر