عباس و زینب روز عروسی شان کرونا گرفتند / پدر داماد بروجردی هم به خاطر کرونا جان باخت
حوادث رکنا: عباس و زینب زوج جوانی که بعد از تعطیلی سالن های عروسی مراسم شان را در یک یاغ برگزار کردند نه تنها خود به کرونا مبتلا شدند بلکه مهمانان را نیز به کرونا آلوده کردند.
کرونا در عروسی / روایت مراسم عروسی که با کرونا ختم به خیر نشد و عروس و داماد و خانواده آنها درگیر ویروس کرونا شدند.
به گزارش رکنا ، ویروس هزار چهره کرونا مدتی است در تمام نقاط جهان و به تبع آن در کشورما نیز سایه افکنده و جسم بسیاری از مردم ایران را به دلیل رعایت نکردن پروتکلهای بهداشتی درگیر گرده و گرفته و دردناکتر اینکه مرگ غریبانه آنها دردی بر بازماندگان است که با هیچ مرهمی التیام نمییابد.
پس از مدتها تحمل سختی های مختلف و گرفتن وام ازدواج زمان برگزاری مراسم جشن عروسی عباس و زینب فرا رسید و از بد روزگار مصادف با ایام کرونایی، که بسیاری از تالارها و مراسمات عروسی کنسل شده بود.
عباس و زینب هم به دلیل اینکه دوستان و آشنایان را به ویروس کرونا مبتلا نکنند تصمیم گرفتند که مراسم جشن را در تالار کنسل کرده و به یک مراسم ساده و کم جمعیت در باغی کوچک بسنده کنند.
ویروس کرونا هدیه عروسی زوج بروجردی
روز مراسم فرا رسید و عباس و زینب با رعایت همه پروتکل های بهداشتی به آتلیه عکاسی رفتند تا برای یادگاری هم که شده چند تا عکس با لباس عروس و داماد داشته باشند، غافل از اینکه عکاس و فیلمبردار مراسم کوچک عروسی شان مبتلا به کرونا است.
بلاخره مراسم عروسی به پایان رسید بعد از چند روز عروس و داماد به کرونا مبتلا شدند و چند هفته ای درگیر مبارزه با این ویروس شدند.
بعد از مبتلا شدن عروس و داماد به کرونا توسط عکاس و فیلمبردار مراسم شان پدر و مادر عروس و داماد و برخی از اطرافیان نزدیک شان نیز به کرونا مبتلا شدند و طولی نکشید که تعداد زیادی از خانواده عروس داماد به کرونا مبتلا شدند.
در این میان پدر داماد که سن بالاتری داشت و دچار بیماری قلبی بود نتوانست با ویروس کرونا مبارزه کند و در درگیری با این بیماری جان خود را از دست داد و داغی بر دل خانواده شان ماندگار شد.
مادر داماد در بیان این خاطره تلخ از درگیری خانواده اش با ویروس کرونا برای دکتر معالجش می گفت و اشک می ریخت که چرا یک سهل انگاری کوچک باعث شد که همسرش از دنیا برود و نتواند تنها نوه اش را در آغوش بگیرد.
مردم در مراسم عروسی و ترحیم شرکت نکنند
دکتر معالج مادر داماد گفت: برگزاری مراسم عروسی در شرایط کنونی شیوع ویروس کرونا کار درستی نیست زیرا ناخواسته افرادی در این مراسمات مبتلا و شاید جان خود را از دست بدهند.
دکتر مهدی مهزیاری افزود: ویروس کرونا یک ویروس ناشناخته است که پیشگیری بهترین راه مبارزه با آن می باشد، رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش می تواند تا درصد بالایی این بیماری را مهار کند.
وی اظهار داشت: اکثر کسانی که به ویروس کرونا مبتلا می شوند در اماکن عمومی شلوغ مانند مراسمات عروسی و عزا شرکت کرده اند.
وی بیان کرد: کادر درمان و پرستاران و پزشکان تمام تلاش خود را برای بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان ها و مطب های پزشکی انجام می دهند ولی بهترین و مطمئن ترین راه برای مبتلا نشدن به ویروس کرونا رعایت پروتکل های بهداشتی است که بارها و بارها از طریق رسانه ها اعلام شده است.
پزشکان و پرستاران با وجود خستگی همچنان در صحنه هستند
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد گفت: رعایت نکردن پروتکل های بهداشتی از طرف مردم و حضور در مراسمات مختلف مانند عروسی و ترحیم، کادر درمان و پرستاران و پزشکان را خسته کرده است.
دکتر محمد کاکاوند افزود: از ابتدای اسفند تاکنون ۱۵۵ هزار و ۷۵۰ نفر در رابطه با ویروس کرونا ویزیت شده اند و ۲ هزار و ۵۸۳ نفر مبتلای قطعی به کرونا داشته ایم.
وی اظهار داشت: متاسفانه تا ۲۰ تیر ماه ۸۹ نفر بر اثر مبتلا شدن به ویروس کرونا در شهرستان بروجرد جان خود را از دست داده اند.
وی اضافه کرد: از ابتدای درگیری با ویروس کرونا در شهرستان بروجرد یک هزار و ۱۶ نفر بستری شده اند و ۸۱۰ نفر نیز بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند.
ویروس کرونا بی رحمانه می تازد، مردم مراقب باشند
این واقعه تلخ نمونه ای از هزاران اتفاقات این روزها و شرایط حاکم بر کشورمان است، که بیماری هزار چهره و مخوف " کرونا " عده ای از افراد جامعه از جمله پیر و جوان و عزیزانمان را به کام مرگ کشانده است و همچنان بی رحمانه می تازد و قربانی می گیرد.
این روزها که کرونا به خیال عموم رخت بربسته است، این ویروس همچنان در میان ما جا خوش کرده و حتی قویتر از گذشته پیر و جوان و کودکان را نیز گرفتار می کند و در این میان موضوعی که موجب نگرانی دست اندرکاران حوزه بهداشت و درمان شده کم رنگ شدن حساسیت مردم نسبت به توصیه های بهداشتی و عدم رعایت پروتکل های بهداشتی است.
سهل انگاری و یا بی تفاوتی افراد جامعه موجب شده کادر درمان و کارکنان بیمارستانها نیز خستهتر از همیشه به امر درمان بیماران کرونایی بپردازند، بی آنکه فرصتی برای استراحت داشته باشند، این مجاهدان سلامت با عشق به همنوع جان خود را به خطر انداخته اند تا سلامت جامعه تامین شود، اما وضعیت کنونی جامعه و بیمارستانهای مملو از بیماران بستری و بد حال، می تواند حکایت از روزهای سخت و هشداری برای عموم مردم باشد.
متخصصان همواره گوشزد می کنند که بسیاری از مبتلایان به این بیماری بدون علامت هستند و در این میان رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از اقلام پیشگیرانه به ویژه ماسک می تواند به میزان زیادی از انتقال این ویروس بکاهد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر