دومین قربانی «کرونا» در ترکیه

به گزارش رکنا،کوجا در حساب توئیتری‌اش نوشت که دومین فردی که جان خود را به خاطر ابتلا به کرونا از دست داده است،یک مرد ۶۱ ساله بود.

وزیر بهداشت ترکیه همچنین اعلام کرد که با شناسایی ۹۳ تن دیگر به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، شمار مبتلایان به این بیماری در ترکیه به ۱۹۱ نفر رسیده است.

کوجا از تمام شهروندان کشورش خواست تا برای قطع زنجیره ابتلای ویروس کرونا با دولت همکاری کنند.

پیش از این نیز رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه در یک نطق تلویزیونی که پس از جلسه هماهنگی برای مقابله با ویروس کرونا در آنکارا سخن می‌گفت خطاب به شهروندان کشورش گفت: اجازه بدهید که ۲ ماه ایستادگی کنیم تا بتوانیم به بهترین شکل این بحران را پشت سربگذاریم.

**فرانسه

وزارت بهداشت فرانسه چهارشنبه شب از افرایش شمار فوت‌شدگان و مبتلایان به کووید-۱۹ در این کشور خبر داد.

براساس گزارش منابع بهداشتی فرانسه، تاکنون ۲۶۴ نفر در این کشور جان باخته‌اند، ۹ هزار و ۱۳۴ نفر نیز مبتلا هستند و از این تعداد حدود یکهزار نفر نیز در ۲۴ ساعت گذشته بهبود یافته‌اند.

براساس تازه ترین آمار مبتلایان و جان‌باختگان به کووید-۱۹، ۲۱۷ هزار نفر در ۱۷۲ کشور جهان به کرونا مبتلا شده و ۸ هزار و ۹۰۰ نفر براثر این بیماری جان باخته‌اند.

**الجزایر

وزارت بهداشت الجزایر از افزایش شمار جان‌باختگان ناشی از ابتلا به کرونا به هفت نفر خبر داد.

براساس این گزارش همچنین شمار مبتلایان به این بیماری ویروسی به ۷۵ نفر رسیده است و ۳۲ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

**امارات

امارات متحده عربی نیز در اقداماتی پیشگیرانه، تمام مجوز کار کارگران خارجی را لغو کرد.

به گفته وزارت منابع انسانی امارات، از امروز ۱۹ مارس (۲۹ اسفندماه) تمام مجوز کار کارگران خارجی در چارچوب اقداماتی برای مقابله با کرونا لغو می‌شود.

شمار مبتلایان در امارات متحده عربی به ۱۱۳ نفر رسیده است.

قطر با شناسایی ۴۴۲ نفر مبتلا به این ویروس در صدر کشورهای عربی به لحاظ شمار مبتلایان به کووید-۱۹ قرار دارد، پس از این کشور بحرین با ۲۴۲ مبتلا و یک فوتی، مصر با ۱۹۶ مبتلا و ۶ فوتی، عراق با یکصد و ۵۴ مبتلا و ۱۲ فوتی، کویت با ۱۴۲ مبتلا، لبنان با ۱۳۳ مبتلا و ۳ فوتی، و اردن با ۵۵ مبتلا قرار دارند.

در کشورهای عربی واقع در قاره آفریقا پس از الجزایر، مغرب با ۴۹ مورد مبتلا و ۲ جان‌باخته، تونس با ۲۴ مبتلا، موریتانی ۲مبتلا و جیبوتی ۱مبتلا قرار گرفته‌اند

همزمان نیز " تدروس آدهانوم" دبیرکل سازمان بهداشت جهانی چهارشنبه شب اعلام کرد که اگرچه تاکنون موارد کمی از ویروس کرونا در قاره آفریقا گزارش شده است اما این قاره باید بیدار شود و خود را برای مواجه با بدترین وضعیت آماده کند.

ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی