مرگ تلخ مشاور وزیر ورزش به علت شدت صدمه سانحه بالگرد+ جزییات
رکنا: منابع بیمارستانی در بافت خبر دادند که مشاور وزیر ورزش که در سانحه بالگرد مجروح بود درگذشت.
![مرگ تلخ مشاور وزیر ورزش به علت شدت صدمه سانحه بالگرد+ جزییات](https://cdn.rokna.net/thumbnail/ZzTuOTdxURSO/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cDI_1UAAErlOvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B3%D9%82%D9%88%D8%B7+%D8%A8%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%AF+%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1+%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4.jpg)
به گزارش رکنا، بالگرد وزیر ورزش عصر پنجشنبه هنگام نشستن در ورزشگاه بافت دچار سانحه شد؛ شمار سرنشینان بالگرد ۱۲ نفر اعلام و حال عمومی بیشتر آنان مساعد گزارش شده بود.
منابع اعلام کرده بودند ۲ تن از مصدومان حالشان مناسب نبود که از جمله آنان اسماعیل احمدی مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی این وزارتخانه متاسفانه به علت شدت صدمه درگذشت.
مدیر داخلی بیمارستان بافت فوت مشاور وزیر ورزش را تایید کرد.
به گفته استاندار کرمان ، بالگرد حامل وزیر ورزش ۱۲ سرنشین داشته که در نتیجه سانحه هنگام نشستن در ورزشگاه بافت صدمه دیدند و حال بیشتر آنان مساعد است.
محمد مهدی فداکار عصر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بالگرد یکبار می نشیند بعد بلند می شود که موقع دوم برای نشستن دچار سانحه می شود و علت در دست بررسی است.
به گفته وی حال بیشتر مصدومان مساعد است و در بیمارستان بافت تحت درمان قرار دارند.
یک شاهد عینی نیز گفت که مشاهده کرده حال وزیر مساعد بوده و یکی دو نفر از همراهان در هنگام فرود کمی شدت صدمه به آنان بیشتر بوده است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان کرمان نیز در این خصوص گفت: بالگرد هلال احمر کرمان حامل وزیر ورزش و جوانان در سفر به شهرستان بافت حین نشستن در یک ورزشگاه سقوط کرد و این حادثه ۱۶ مصدوم (سرنشین و کادر پروازی) برجای گذاشت.
محمد امیرخانی به خبرنگار ایرنا افزود: این بالگرد از ارتفاع ۱۰ تا ۱۵ متری حین فرود دچار سانحه شد و بالگرد سقوط کرد.
وی اظهار داشت: چهار نفر کادر پرواز و تعدادی همراهان وزیر بودند که در این حادثه تعدادی از آنان مصدوم شدند و به بیمارستان بافت منتقل شدند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان و نماینده بافت در مجلس و جمعی از معاونان و مسئولان وزارت ورزش در این پرواز حضور داشتند.
شهرستان بافت در فاصله ۱۶۰ کیلومتری کرمان قرار دارد.
-
ویدیو | صحبتهای جالب پوریا پورسرخ در مورد علاقه شدید او به بچه / هر موقع ناراحت میشم عکس نی نی نگاه میکنم
ارسال نظر