کمین مرد شیاد برای جوانان جویای کار
رکنا: همان جوانها بدون معطلی با فرد آگهیدهنده تماس میگیرند و با مشاورههای افراد ناشناس به سراغ صرافیهای آنلاین میروند و پس از بازگشایی حساب، حسابشان را به افرادی که ظاهرا در زمینه رمزارزها فعال هستند واگذار میکنند، غافل از اینکه کمتر از یک هفته به عنوان متهم سایبری به پلیس فتای خراسانرضوی فراخوانده میشوند.
به گزارش رکنا، پول بادآورده و کاسبی بدون تلاش، ذهن برخی از نوجوانان و جوانان را درگیر خود کرده است. افرادی که مدام سرشان درون گوشی است و بدون هیچ پشتوانه فکری به دنبال یافتن راهی برای کسب درآمدهای زیاد هستند ناگهان یک آگهی در فضای سایبر با این عناوین به چشمشان میخورد «اگر به دنبال کار آنلاین و بدون دردسر میگردید، با ما تماس بگیرید. شرایط استثنائی و به صورت دورکاری با درآمد بالا» همان جوانها بدون معطلی با فرد آگهیدهنده تماس میگیرند و با مشاورههای افراد ناشناس به سراغ صرافیهای آنلاین میروند و پس از بازگشایی حساب، حسابشان را به افرادی که ظاهرا در زمینه رمزارزها فعال هستند واگذار میکنند، غافل از اینکه کمتر از یک هفته به عنوان متهم سایبری به پلیس فتای خراسانرضوی فراخوانده میشوند.
ماجرای شکار جوانان به بهانه کاریابی آنلاین از آنجا آغاز شد که بررسی کارشناسان پلیس فتای خراسانرضوی نشان میداد، تعدادی از شهروندان که عموما از جوانان بودهاند با مراجعه به این پلیس تخصصی از افرادی ناشناس شکایت کردهاند که پای آنها را در پروندههای پولشویی مجازی گشوده و حالا با عنوان معاونت در جرم روبهرو شدهاند.
کارشناسان با دستور سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتای خراسانرضوی دامنه تحقیقات خود را افزایش دادند که مشخص شد قربانیان پس از دیدن یک آگهی دورکاری با افرادی ناشناس آشنا شدهاند. آنها با دیدن کلیپهایی که نشان میداد افراد زیادی از خدمات دورکاری این شرکت استفاده کردهاند و راضی هستند، فریب وعدههای گردانندگان شرکت خیالی را خوردهاند.
براساس اظهارات شاکیان، آنها پس از احراز هویت در صرافی آنلاین، تمام مشخصات هویتی و کارت بانکی خود را در اختیار گردانندگان شرکت میگذارند، غافل از اینکه این افراد کلاهبردارانی هستند که از حسابهای آنها به عنوان تلهای برای پولشویی و واریز وجوه سرقتی استفاده میکنند.
شاکیان زمانی متوجه این موضوع میشوند که با احضاریه دادسرا روبهرو شده و پس از مراجعه متوجه کلاه گشادی شدهاند که برسرشان گذاشته شده است.
فرمانده پلیس فتای استان درباره دیگر جزئیات این پرونده گفت: در بررسیهای صورت گرفته مشخص شد قربانیان این شگرد کلاهبردارانه در رویارویی با آگهی کار در منزل و دورکاری تمایل به انجام آن پیدا کردهاند، غافل از اینکه مسئولیت هرگونه تراکنش حساب مالی برعهده صاحب حساب میباشد که قربانی ناخواسته شریک جرم میشود.
سرهنگ جهانشیری تأکید کرد: کاربرانی که جویایکار در فضای مجازی هستند باید هوشیار باشند و بدانند هرگونه مسئولیت سوءاستفاده از هویت و حساب بانکی متعلق به آنها متوجه خودشان خواهد بود، بنابراین در رویارویی با آگهیهای موصوف بهویژه آگهیهای دورکاری ابتدا به عواقب آن بیندیشند و از اینکه اطلاعات حساس هویتی خود را در اختیار دیگران قرار دهند خودداری کنند. به هیچ عنوان مبالغی هر چند کم را با هرعنوانی به حساب آگهیدهندگان واریز نکنند چرا که افراد کلاهبردار پس از دریافت مبلغ دیگر پاسخگوی آنان نخواهند بود.
ارسال نظر