کارگاه خیاطی به صحنه قتل زن جوان توسط شوهر سابق تبدیل شد

به گزارش رکنا، یک اتفاق ناخوشایند در منطقه گلستان رقم خورد. طی این رویداد، مردی ۵۱ ساله با مراجعه به کارگاه خیاطی همسر قبلی خود، دست به جنایتی هولناک زد. این فرد با وارد کردن ضربات سلاح سرد، همسر سابق خود را به قتل رساند و همچنین صاحب کارگاه نیز در این حادثه مجروح شد.

خودزنی قاتل پس از جنایت

بعد از ارتکاب این قتل، متهم اقدام به خودزنی کرد، اما این تلاش برای پایان دادن به زندگی خود ناکام ماند. با حضور سریع نیروهای انتظامی، قاتل و مالک مجروح کارگاه به بیمارستان امام حسین (ع) منتقل شدند. در حال حاضر، مرد مهاجم تحت مراقبت و بررسی‌های قانونی قرار دارد.

جزئیات پرونده تحت بررسی قرار دارد

سرهنگ مجید عسکری‌نیا، فرمانده انتظامی شهرستان بهارستان، اظهار داشت که تحقیقات پلیس پیرامون این پرونده همچنان ادامه دارد. نیروهای پلیس در تلاش هستند تا تمامی ابعاد و علل این حادثه را روشن کنند.

ضرورت استفاده از مشاوره برای حل اختلافات خانوادگی

فرمانده انتظامی بهارستان با تأکید بر اهمیت نقش خدمات مشاوره‌ای و مددکاری اجتماعی، از شهروندان خواست که در صورت وجود اختلافات خانوادگی پیش از شدت گرفتن تنش‌ها به مراکز مشاوره و کلانتری‌ها مراجعه کنند. وی افزود که این اقدامات می‌توانند از وقوع چنین جنایات غم‌انگیز جلوگیری کنند.

  • عکس | نگاهی به جدیدترین تصویر مستانه مهاجر و نفس بازغی با استایل خفن

اخبار تاپ حوادث

وبگردی