۵ فوتی در تصادف تویوتا با سواری سمند
حوادث رکنا: ۵ کشته در تصادف مرگبار تویوتا هایلوکس و سمند در محور بمپور-بزمان؛ حادثه دلخراش با وقوع حریق و جانباختن تمامی سرنشینان دو خودرو همراه بود.
به گزارش رکنا، در یک حادثه تلخ رانندگی که در ساعت ۱۸:۳۴ روز دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ رخ داد، تصادف شدید بین یک خودروی تویوتا هایلوکس و یک سواری سمند در کیلومتر ۱۵ محور بمپور-بزمان به وقوع پیوست. این رویداد بلافاصله به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان گزارش شد.
اعزام سریع تیمهای امدادی
به گفته سیدمحمدمهدی سجادی، پس از دریافت گزارش، تیم امداد و نجات پایگاه جادهای بمپور شهرستان ایرانشهر فوراً به محل حادثه اعزام شدند تا در کنار مدیریت بحران به نجات و کمک به حادثهدیدگان بپردازند.
جزئیات حادثه و خسارات
این مقام مسئول توضیح داد که پس از برخورد، یک حریق گسترده در صحنه حادثه رخ داد. متأسفانه، این آتشسوزی سبب شد تا سه تن از سرنشینان خودروی تویوتا هایلوکس و دو نفر از داخل سواری سمند جان خود را از دست بدهند. شدت حریق به حدی بود که عملیات اطفای آتش مدتی زمان برد.
رهاسازی اجساد جانباختگان
یکی از افراد فوتشده که در میان سرنشینان خودروی هایلوکس بود، پس از مهار آتش توسط تیم امدادی هلال احمر رهاسازی شد. پیکر این فرد برای انجام مراحل قانونی و بررسیهای بیشتر به عوامل انتظامی حاضر در محل تحویل داده شد.
-
فیلم اجرای زنده و محشر فرزاد فرزین با ترانه عاشقانه «برگرد» در حافظیه شیراز !
ارسال نظر