رکنا گزارش می دهد
کاهش هزینه حمل و نقل در عراق / خودروها صف کشیده اند + فیلم
حوادث رکنا: حضور وسایل حمل و نقل عمومی در مرز خسروی قیمت های جا به جایی را کاهش داد.
![کاهش هزینه حمل و نقل در عراق / خودروها صف کشیده اند + فیلم](https://cdn.rokna.net/thumbnail/hoFMKfGp9SAM/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cmsp4p182MquvtfuJ1_NwVg,,/%D9%85%D8%B1%D8%B2+%D8%AE%D8%B3%D8%B1%D9%88%DB%8C.jpg)
به گزارش خبرنگار اعزامی رکنا به عراق، باتوجه به اینکه موج بازگشت زائران به خاک کشور آغاز شده و خروج از کشور ایران کاهشی است، ناوگان حمل و نقل عراق پس از جابجایی زائران به مرزهای کشور، برای بازگشت به نجف، کربلا و دیگر شهرهای زیارتی عراق با کاهش مسافر همراه هستند، لذا هزینه حمل و نقل از مرزهای ایران به سمت شهرهای زیارتی عراق، به شدت کاهشی بوده به نحوی که مسیر مرز خسروی به کربلا و نجف که پیش از این با اتوبوس های دولتی عراق ۱۵ هزار دینار بود، به هشت هزار دینار کاهش پیدا کرده است.
همچنین خودروهای ون و مینیبوس که پیش از این ۲۰ هزار دینار بود، به ۱۲ هزار دینار و خودروهای سواری که پیش از این بین ۳۰ الی ۳۵ هزار دینار بود، به ۲۰ هزار دینار کاهش پیدا کرده است.
ارسال نظر