مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور خبر داد؛
تنش آبی در 43 شهر و 22 استان کشور
رکنا اقتصادی: مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب از بروز تنش آبی در ۴۳ شهر و ۲۲ استان کشور بهدلیل خشکسالی و کاهش منابع آب خبر داد. وی بر اجرای ۱۶۰ پروژه برای رفع ناترازی و نقش حیاتی مشارکت مردم در مدیریت مصرف تأکید کرد.

به گزارش رکنا، هاشم امینی شنبه ۲۰ اردیبهشت در جمع خبرنگاران شهرستان ملایر با بیان اینکه در برخی از مناطق کشور، پنجمین سال خشکسالی را پشت سر میگذاریم، اظهار کرد: کاهش چشمگیر بارشها در برخی استانها منجر به افت منابع آب زیرزمینی و کاهش محسوس منابع آب سطحی شده است.
امینی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۲ استان و ۴۳ شهر کشور با تنش آبی مواجه هستند، تصریح کرد: به منظور رفع ناترازی ناشی از این خشکسالی، ۱۶۰ پروژه در سطح کشور تعریف و در حال اجراست تا بتوانیم کمترین چالش را در تأمین آب شرب بهداشتی برای مردم عزیز در شهرها و روستاها داشته باشیم.
وی تأکید کرد: از هممیهنان عزیز تقاضا داریم با مدیریت صحیح مصرف آب، بهویژه آب شرب، ما را در عبور از این دوره بحرانی یاری کنند. با انجام اقدامات ساده و کاهش ۲۰ درصدی در مصرف، میتوان تابستان پیشرو را بدون مشکل پشت سر گذاشت.
امینی در پایان خاطرنشان کرد: مشارکت مردم در بهینهسازی مصرف آب، راهکاری کلیدی برای مدیریت منابع و مقابله با آثار خشکسالی خواهد بود.
-
فیلم / قتل مبینا کندابی با شلیک در پارک کردکوی گلستان ! / شوهرش مادر دو کودک را کشت ! + عکس مقتوله
ارسال نظر