کدام فیلم بیشترین تاثیر را روی عادل فردوسی پور گذاشت؟

طرفداران فوتبالی به مانند همه دوشنبه شب ها تا پاسی از شب به تماشای برنامه موفق تلویزیونی «90» با اجرای ماهرانه فردوسی پور نشستند و در میان آیتم های مختلف این برنامه، حضور بازیکنی که فرزند پدری هندی و مهاجر بود، موجب شد تا عادل فردوسی پور از دوران کودکی اش بگوید، هنگامی که فیلم معروف «شعله» را که همنام با بازیکن موفق دورتموندی های ایران است به یاد آورد و عنوان کرد که هر بار با تماشای چندباره فیلم هندی «شعله» و مرگ کاراکتر جی او به گریه می افتاد. فردوسی پور که چندین بار در برنامه های مختلف «90» اقدام به پخش فیلم و آهنگ «شعله» کرده بود، با ذکر این که بارها این فیلم هندی را دیده و سکانس هایش را به طور کامل از حفظ است، از آن دوران دور و تماشای آثار ضعیف و فیلمفارسی وار هندی اظهار ندامت کرد! لازم به ذکر است جدا از نسخه خانگی فیلم «شعله»، هیاهوی این فیلم در چند دهه پیش چنان بود که راهی برخی از سینماهای کشور جهت نمایش شد. «شعله» در سینمای عامه پسند بالیوود نیز طرفدارانی داشت و عنوان فیلم قرن را از آنِ خود ساخت.

اما بخش قابل توجه دیگر برنامه شب گذشته «نود» در ادامه ی واکاوی حرفه ای «فردوسی پور» به معضلات موجود، اختصاص به مساله «جادوگری در فوتبال» داشت. موضوعی که متاسفانه هنوز در نزد بسیاری از عوام و حتی افراد به ظاهر تحصیلکرده و متمول نیز باورمند بوده و انواع جادو و رمال بازی و دعانویسی و وردخوانی به عنوان روشی کاربردی برای ایجاد و یا شکست طلسم در نزد افرادی ناآگاه و خرافاتی وجود دارد. به گزارش آینه نیوز، در یکی دیگر از انواع رخدادهای شگفت انگیز کشورمان در شهر سیرجان و در دقیقه 30 بازی لیگ یکی میان گل گهر سیرجان و خونه به خونه بابل، مسئول چمن ورزشگاه امام علی(ع) سیرجان به شکلی اعجاب آوری به زعم خود اقدام به طلسم کردن دروازه تیم رقیب کرد.

ماجرایی شرم آور از باوری متروکه؛ هنگامی که مرد گمراه سیرجانی، بطری محتوی ادرار نوجوانی را از طریق توپ جمع کن بازی به اطراف دروازه تیم بابلی ریخت و ادعا کرد که تیم رقیب نیز زودتر از این رفتار دیوانه وار اقدام به پاشیدن پودری در اطراف دروازه تیم گل گهر سیرجان برای ایجاد طلسم کرده بود! این مساله نشان می دهد که عدم وجود فرهنگ سازی در کشورمان و عدم کارکرد درست رسانه ها باعث دوری از فهم درست باورمندی در نزد افراد بسیاری شده و از این رو نیاز به وجود آگاهانی دلسوز و دغدغه مند برای رفع کمبودهای فکری موجود در جامعه ایرانی می باشد و این آگاه سازی وظیفه مهم رسانه هایی است که بویی از شعور و فهم و شم رسانه ای برده اند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی