امسال هزار و ۵۴۳ زن سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد اصفهان خانهدار خواهند شد
رکنا: خرید و احداث هزار و ۵۴۳ واحد مسکونی برای زنان سرپرست خانوار تحت حمایت ساکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر، در برنامه سال ۱۴۰۳ کمیته امداد استان اصفهان میباشد.
![امسال هزار و ۵۴۳ زن سرپرست خانوار تحت حمایت کمیته امداد اصفهان خانهدار خواهند شد](https://cdn.rokna.net/thumbnail/BYhVmjkKH2FW/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c7dRdfvZgd8OvtfuJ1_NwVg,,/%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%87+%D8%A7%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%AF.jpg)
به گزارش رکنا از اصفهان؛ سید مصطفی انوری مدیر تامین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد امام خمینی(ره) استان اصفهان، با اشاره به شرایط ارائه خدمات مسکن به خانوارهای تحت حمایت، اظهار داشت: خانوارهای مستمری بگیر با بعد خانوار ۲ نفر به بالا که بیش از یکسال تحت پوشش این نهاد باشند، از خدمات تامین و بهسازی منازل بهره مند می شوند.
سید مصطفی انوری با بیان اینکه توجه به نیازمندی های زنان سرپرست خانوار تحت حمایت از اولویت خدمت رسانی کمیته امداد است، ادامه داد: سال گذشته ۲۴۲ زن سرپرست خانوار ساکن در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفری و ۵۹ خانوار ساکن در روستاها، با مساعدت خیران و گروه های جهادی صاحب خانه شدند.
وی هدف از مساعدت در ساخت، خرید و بهسازی منازل مددجویی را جلوگیری از مهاجرت و آسیب های مترتب بر آن اعلام کرد و افزود: امسال خرید و احداث هزار و ۵۴۳ واحد مسکونی برای زنان سرپرست خانوار تحت حمایت ساکن در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر، در برنامه کمیته امداداستان اصفهان است.
مدیر تامین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد استان اصفهان، با اشاره به اینکه بیش از ۱۵ هزار خانوار فاقد مسکن با سرپرستی زنان، تحت حمایت این نهاد هستند، گفت: امیدواریم در سال جدید بتوانیم بیش از پیش با مساعدت خیران و همکاری سازمان های دیگر، مسیر خانه دار شدن خانوارهای تحت حمایت را تسهیل کنیم.
اصفهان/ بهمن راعی
-
ارتروز زانو چیست؟ + فیلم
ارسال نظر